Alanya Kepçe Yemek Yarışması Başladı - Son Dakika
Güncel

Alanya Kepçe Yemek Yarışması Başladı

Alanya Kepçe Yemek Yarışması Başladı

Alanya'da Altın Kepçe Ulusal Yemek Yarışması başladı.

27.10.2013 23:21  Güncelleme: 14:24

Alanya Kültür Merkezi'nde (AKM) açılışı gerçekleştirilen Üçüncü Ulusal Altın Kepçe Yemek Yarışması'na, Alanya Belediye Başkan Vekili Kemal Dere, Tüm Aşçılar Federasyonu Başkanı Yaşar Yalçın Manav, Alanya Altın Kepçe Turizm ve Aşçılar Derneği Başkanı Nail Özden ile çok sayıda yarışmacı ve vatandaş katıldı. Yarışmanın açılış konuşmasını gerçekleştiren Başkan Vekili Dere, üç gün devam edecek olan yarışmada tüm yarışmacılara başarılar diledi.

Yarışmalar display ve canlı kategorileri altında aşağıdaki alanlarda düzenlenecek:

Display Yarışmaları

Yarışmalarda, sebze oymacılığı, ekmek büfesi, dekor büfesi, ekip yarışması, doğum günü ve süslü kutlama pastası, çikolata heykeli, şeker heykel, balık teşhir tabağı, terin teşir tabağı, tatlı teşir tabağı, soğuk büfe ekip yarışmaları yapılacak.

Canlı Yarışmalar

"Yılın Altın Şefi" yarışması, oteller arası ekip yarışması, Alanya yemekleri yarışması (ev hanımları yarışması), tavuk yemeği yarışması, balık yemeği yarışması, taze makarna yemeği yarışması, kuzu yemeği yarışması, orjinal Türk mutfağı, yöresel yemekler yarışması, engelli aşçılar yarışması olarak çeşitli kategorilerde yarışmalar yapılacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Alanya Kepçe Yemek Yarışması Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement