Uğur Mumcu Suikastinin 24. Yılı - Son Dakika
Güncel

Uğur Mumcu Suikastinin 24. Yılı

Uğur Mumcu Suikastinin 24. Yılı

CHP Edirne Merkez İlçe Başkanı Fevziye Kirezci, Uğur Mumcu suikastinin 24. yılı dolayısıyla mesaj yayımladı.

23.01.2017 15:47

CHP Edirne Merkez İlçe Başkanı Fevziye Kirezci, Uğur Mumcu suikastinin 24. yılı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Kirezci, mesajında, yolsuzluk ve yoksulluktan arınmış, yaşamı boyunca dürüstlüğü ilke edinmiş, Cumhuriyetin, Atatürk ilke ve devrimlerinin yılmaz savunucusu gazeteci Uğur Mumcu'yu, aralarından ayrılışının 24. yılında özlemle andıklarını belirtti.

Mumcu'nun önemli konuları, haberleri ve yazılarıyla çözdüğünü aktaran Kirezci, şunları kaydetti:

"Mumcu, katledildiği güne kadar emperyalizmin ülkemize yönelik planlarını açığa çıkartıp, bugünlerde karşılaştığımız büyük sorunları daha o günlerde bizlere anlatan ve demokrasinin tüm kurallarıyla işlediği özgür bir ülke hayali kuran, tüm düşünce ve yazılarıyla bizleri ve gelecek kuşakları aydınlatmaya devam etmektedir. Bizleri meşale gibi aydınlatan, yaşamını demokrasi ve toplumsal barışa adamış olan Uğur Mumcu'yu ve Cumhuriyet yolunda yaşamlarını kaybetmiş tüm basın emekçilerini saygı ve özlemle anıyorum."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Uğur Mumcu Suikastinin 24. Yılı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement