Ukrayna, Rusya'nın Belgorod kentini vurdu: 2 ölü - Son Dakika
Güncel

Ukrayna, Rusya'nın Belgorod kentini vurdu: 2 ölü

Ukrayna ordusunun Rusya'nın Belgorod kentine gerçekleştirdiği saldırı sonucu 2 kişi hayatını kaybetti. Rusya'nın Belgorod Bölge Valisi Vyacheslav Gladkov, saldırıda bir erkek ve bir kadının hayatını kaybettiğini, 3 kişinin yaralandığını aktardı. Sabah saatlerinde ise Ukrayna ordusu, Rusya'ya ait petrol ve doğalgaz şirketi Rosneft'in rafinerilerini hedef almıştı.

16.03.2024 15:00  Güncelleme: 15:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

- Ukrayna, Rusya'nın Belgorod kentini vurdu: 2 ölü

BELGOROD - Ukrayna ordusunun Rusya'nın Belgorod kentine gerçekleştirdiği saldırı sonucu 2 kişi hayatını kaybetti.

Rusya'nın Belgorod Bölge Valisi Vyacheslav Gladkov Telegram hesabından yaptığı açıklamada, Ukrayna ordusunun sınırdaki Belgorod kentine saldırı gerçekleştirdiğini duyurdu. Gladkov, saldırıda bir erkek ve bir kadının hayatını kaybettiğini, 3 kişinin de yaralandığını aktardı. Gladkov, Ukrayna'ya ait bir insansız hava aracının ise sınıra yaklaşık 2 kilometre uzaklıktaki Glotovo köyünde bir araca isabet etmesi sonucu 5 kişinin yaralandığını belirtti.

Sabah saatlerinde petrol rafinerilerini vurmuştu

Rusya'nın Samara Bölge Valisi Dmitry Azarov ise Ukrayna ordusunun devlet ait petrol ve doğalgaz şirketi Rosneft'in Syzran ile Novokubyshev rafinerilerini İHA'larla hedef aldığını duyurmuştu. Sabah saatlerinde gerçekleştirilen saldırıda Volga nehri bölgesindeki Syzran rafinerisinde yangın çıkarken, Novokubyshev rafinerisine yönelik saldırı ise engellenmişti.

Ukrayna, Rusya\'nın Belgorod kentini vurdu: 2 ölü
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Ukrayna, Rusya'nın Belgorod kentini vurdu: 2 ölü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement