Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Osman Boyraz, ESOGÜ Rektörü Prof. Dr. Kamil Çolak'ı ziyaret etti - Son Dakika
Güncel

Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Osman Boyraz, ESOGÜ Rektörü Prof. Dr. Kamil Çolak'ı ziyaret etti

Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Osman Boyraz, ESOGÜ Rektörü Prof. Dr. Kamil Çolak\'ı ziyaret etti

Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Osman Boyraz, Eskişehir'e yaptığı ziyarette Osmangazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kamil Çolak'ı ziyaret etti. Ziyarette, raylı sistemler alanında yapılan ortak çalışmalar, akıllı ulaşım sistemleri ve TÜRASAŞ ile iş birlikleri hakkında bilgi alındı. Ayrıca, ESOGÜ ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı arasında iş birliği yapılacak alanlar da görüşüldü.

11.08.2023 13:04

Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Osman Boyraz, temaslarda bulunduğu Eskişehir'de Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Rektörü Prof. Dr. Kamil Çolak'ı ziyaret etti.

Temaslarda bulunmak üzere Eskişehir'e gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Osman Boyraz, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kamil Çolak'ı makamında ziyaret etti. Ziyarette Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ramazan Erdağ, Prof. Dr. Kürşat Bora Çarman ve Prof. Dr. Hakan Demiral ile diğer yöneticiler de bulundu.

Görüşmede Rektör Prof. Dr. Kamil Çolak ve ESOGÜ yöneticilerinden Eskişehir'de raylı sistemler alanında yapılan ortak çalışmalar, ESOGÜ'de akıllı ulaşım sistemleri ile ilgili yürütülen çalışmalar ve TÜRASAŞ ile iş birlikleri hakkında bilgi alan Osman Boyraz ayrıca, ESOGÜ ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı arasında iş birliği yapılabilecek alanlar hakkında da görüş alışverişinde bulundu. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Osman Boyraz, ESOGÜ Rektörü Prof. Dr. Kamil Çolak'ı ziyaret etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement