Uluslararası Ege Art Sanat Günleri'ne Hülya Koçyiğit'li Açılış - Son Dakika
Güncel

Uluslararası Ege Art Sanat Günleri'ne Hülya Koçyiğit'li Açılış

Uluslararası Ege Art Sanat Günleri\'ne Hülya Koçyiğit\'li Açılış

7. Ege Üniversitesi Uluslararası EgeArt Sanat Günleri Sahne Etkinlikleri Açılış Töreni; çeşitli alanlarda ünlü sanatçıları üniversite kampüsünde konuk ediyor.

05.10.2017 09:35

Bu kapsamda 5 Ekim'de Ege Üniversitesi Kampüsü Yusuf Vardar (Mötbe) Kültür Merkezi'nde saat 13.30'da, EgeArt sahne etkinlikleri açılış töreni gerçekleştirilecek. Türk sinemasının yıldız ismi Hülya Koçyiğit'in onur konuğu olarak yer alacağı açılışa; ayrıca Manga grubunun solisti Ferman Akgül, Rock Müziğin güçlü ismi Hayko Cepkin, Pop Müzik Sanatçısı Zeynep Casalini ile Romanya'nın ünlü pop müzik sanatçılarından Mihai Trăistariu katılıyor.

Ege Üniversitesi Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Dekan Vekili ve EgeArt Bilim ve Düzenleme Kurulu Başkanı Prof. Dr. Bilgehan GÜLTEKİN; EgeArt sahne etkinlikleri açılışına davet edilen sanatçıların Türkiye'yi uluslararası platformlarda temsil eden sanatçılar olduğunu ifade ederek, sahne etkinlikleri alanında bir ege üniversitesi ekolu oluşturmaya çalıştıklarını ifade etti.

Prof. Dr. Gültekin, ünlü sinema sanatçısı Hülya Koçyiğit'e törende Türk Sineması alanında onur ödülü takdim edileceğini ve etkinlikler süresince kampüste gerçek anlamda bir sanat buluşması olacağını da kaydetti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Uluslararası Ege Art Sanat Günleri'ne Hülya Koçyiğit'li Açılış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement