Üniversite Hastanesinde Süit Oda Hizmeti - Son Dakika
Güncel

Üniversite Hastanesinde Süit Oda Hizmeti

Üniversite Hastanesinde Süit Oda Hizmeti

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi, servislerdeki hasta hizmet kalitesini artırmaya yönelik süit oda yaptırıyor.

29.08.2013 17:34  Güncelleme: 10:35

Odalardan 25 adet yaptırılması planlanıyor. Odalarda hasta yatağının yanı sıra oturma gurubu, yemek masası, mini buzdolabı, televizyon ve ayrıca son sistem duş kabini yer alıyor.

İlk etapta, her katta bulunan servislere 2'şer adet olmak üzere toplam 25 suit oda yapılması planını belirten Hastane Başhekim Vekili Doç Dr. Ekber Şahin, talep olması durumunda bu sayının artabileceği söyledi. Hedeflerinin artık hastalara daha iyi hizmet vermek olduğunu belirten Doç. Dr. Şahin, ''Hastanemizde her zaman özel oda sıkıntısı vardı. Özel hastaneler ile boy ölçüşmenin en güzel yolu otelcilik hizmetlerinden geçiyor. Hastane olarak tıbbi konuda hiç bir sıkıntımız yok. Otelcilik ile sıkıntımız vardı. Bunu aşmak istedik. Bunu aşmak için de böyle bir çalışma başlattık. Hastanemizde bulunan servislere iki tane süit oda yapmaya karar verdik. Sivas halkının bundan en iyi şekilde faydalanabileceğini düşündük. Hastalarımızın da bu konforu hak ettiğini düşündük. Odalarımızın içinde 3 motorlu bir hasta yatağı, 3 kişilik bir oturma gurubu, iki kişilik yemek masası, mini barlı küçük bir buzdolabı ve televizyon var. Tuvalet ve banyosu son derece modern ve üst seviyede yapılmış durumda. Odalar 45 metrekare geniş bir alana sahip. Bir çok otel odasından daha lüks görünümde.'' diye konuştu.

Hastanedeki süit odaların yapım maliyetinin bir kısmını kendilerinin bir kısmını ise hayırseverlerin karşıladığını belirten Doç. Dr. Ekber Şahin, sayısını artırmak için destek beklediklerini dile getirdi.

İlk etapta yapımı tamamlanan 3 süit odaya hasta alımına başlanması planı açıklandı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Üniversite Hastanesinde Süit Oda Hizmeti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement