Üniversite Öğrencileri 'Oryantasyon Etkiliği'nde Buluştu - Son Dakika
Güncel

Üniversite Öğrencileri 'Oryantasyon Etkiliği'nde Buluştu

Üniversite öğrencileri 'oryantasyon etkiliği'nde buluştuKÜTAHYA - Kütahya Dumlupınar Üniversitesi, öğrencilerin kaynaşması için 'oryantasyon' etkiliği düzenledi.

29.09.2017 01:09

Üniversite öğrencileri 'oryantasyon etkiliği'nde buluştu

KÜTAHYA - Kütahya Dumlupınar Üniversitesi, öğrencilerin kaynaşması için 'oryantasyon' etkiliği düzenledi. Etkinlikte öğrenciler müzik ve oyunlar ile doyasıya eğlendi.

Yeni akademik yılın başlaması ile üniversiteye yeni gelen öğrencilerin kaynaşması için, DPÜ Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığınca düzenlenen program ilgi gördü.

Etkilikte müzik gruplarının konserleri yanı sıra oyunlarda keyifli saatler geçiren öğrenciler doyasıya eğlendi. Öğrencilere DPÜ Rektörü Remzi Gören'de eşlik edip oyunlara katıldı.

Etkinlik ile ilgili açıklama yapan DPÜ Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkan Ercan Taşkın, "Yeni gelen arkadaşlara ortama uyum sağlaya bilmeleri ve üniversite bünyesindeki topluluklara üye olmaları için yapılmış bir etkinlik oryantasyon programı yaptık. 3 gün boyunca öğrencilerin bir araya geleceği bu program ile öğrencilere konser, eğlence alanları ve toplulukların aktiviteleri tanıtılmış olacak" diye konuştu.

Üniversite Öğrencileri \'Oryantasyon Etkiliği\'nde Buluştu
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Üniversite Öğrencileri 'Oryantasyon Etkiliği'nde Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement