Ünlü İşadamı Gözaltında - Son Dakika
Güncel

Ünlü İşadamı Gözaltında

Ünlü İşadamı Gözaltında

Aranan iş adamı, polise gelen ihbar üzerine alışveriş merkezinde gezerken yakalandı.

13.06.2012 16:57  Güncelleme: 17:44

Batık banka davası yüzünden yargılanan ve hakkında kesinleşmiş 16 yıl 8 ay hapis cezası bulunan Ali Avni Balkaner, bir alışveriş merkezinde yakalandı.

Yurtbank davası sanıklarından işadamı Ali Balkaner, 16 yıl 8 ay hapis cezasının onanmasından ardından polis tarafından aranmaya başlamıştı.

"BALKANER, AVM'DE; GELİN, YAKALAYIN"

Önceki gün polisi arayan bir kişi "Ali Balkaner alışveriş merkezinde dolaşıyor, haberiniz olsun" ihbarı yaptı. Bunun üzerine Altunizade'de bulunan Capitol alışveriş merkezindeki Güven timleri alarma geçti.

Çok geçmeden polis, Ali Avni Balkaner'i alışveriş merkezi içinde buldu. Kimlik bilgilerinin bilgisayar kontrolünde hakkındaki kesinleşmiş hapis cezası nedeniyle arandığını tespit edildi. Bunun üzerine gözaltına alınan Ali Avni Balkaner, Asayiş Şube Müdürlüğü İnfaz Büro Amirliği'ne getirildi.

İstanbul Adliyesi 8. Ağır Ceza Mahkemesi'nin verdiği karar üzerine gözaltına alınan Ali Avni Balkaner, bu geceyi Asayiş Şube Müdürlüğü'nde geçirdikten sonra yarın sabah adliyeye sevk edilecek.

DOLANDIRICILIKTAN CEZALI

Yargıtay 7. Ceza Dairesi, Yurtbank'ın eski sahibi Ali Avni Balkaner ve 8 sanık hakkında "off-shore hesaplar üzerinden bankanın aracı olarak kullanılması suretiyle dolandırıcılık" suçundan verilen hapis cezalarını onamıştı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ünlü İşadamı Gözaltında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement