Uzun, Aris Yapı'nın Kurdele Kesimini Yaptı - Son Dakika
Güncel

Uzun, Aris Yapı'nın Kurdele Kesimini Yaptı

Uzun, Aris Yapı\'nın Kurdele Kesimini Yaptı

Başkan Uzun, temeli atılan konutların kurdelesini çocuklarla birlikte kesti.

31.10.2011 13:15

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, Aris Yapı İnşaat'ın Beylikdüzü Megakent'te başladığı Aris Park Konutları'nın temel atma törenine katıldı.

Megakent'te yükselmeye başlayan Aris Park Konutları'nın temel atma töreni geniş katılıma sahne oldu. Mehteran takımının gösterisi ile başlayan törende kurdele kesimini; Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, Aris Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Tuncay, Yakuplu Belediyesi eski Başkanı Şanver Çolak, Beylikdüzü Müftüsü Süleyman Küçük ve vatandaşlar birlikte yaptılar.

Başkan Uzun: Evlerimizi sağlam temeller üzerine kurmalıyız

Açılışta konuşan Belediye Başkanı Yusuf Uzun, yeni konutların Beylikdüzü'nü tercih etmesi ile ilçenin gün geçtikçe daha da büyüdüğünü söyledi. Yapılan binaların deprem yönetmeliğine uygun olması ve insanların aslında depremden değil yanlış yapılmış binalardan korkması gerektiğini belirten Uzun, "Ülkemiz her an deprem yaşayabilecek bir kuşata bulunuyor. Ama biliniz ki aslında deprem değil, yanlış yapılan binalar insanlarımızın hayatını kaybetmesine sebep oluyor. Beylikdüzü'nde yapılan binalar bu bakımdan oldukça sağlam radye temeller üzerine yapılıyor. Allah bizlere o felaketleri bir daha yaşatmasın, ancak bizler de kendimizi korumak için her türlü önemi almalıyız" şeklinde konuştu.

Aris Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Tuncay, konutların 2 yıl içerisinde bitirilerek, Beylikdüzü halkının hizmetine sunulacağını söylerken; Beylikdüzü Müftüsü Süleyman Küçük de açılış töreninde dua yaptı ve konutların hayırlı olmasını diledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Uzun, Aris Yapı'nın Kurdele Kesimini Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement