Uzun: "İşimize Dört Elle Sarılalım" - Son Dakika
Güncel

Uzun: "İşimize Dört Elle Sarılalım"

Uzun: "İşimize Dört Elle Sarılalım"

Başkanı Yusuf Uzun, bu hafta Dalbudak Çorap Fabrikası çalışanlarıyla bir araya geldi.

02.11.2012 09:21

İlçedeki sanayi kuruluşlarına yönelik ziyaretlerini sürdüren Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, bu hafta Dalbudak Çorap Fabrikası çalışanlarıyla bir araya geldi.

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, ilçe genelinde gerçekleştiği fabrika ziyaretlerine Dalbudak Çorap ile devam etti. Firma sahipleri Sefa ve Ömer Dalbudak tarafından karşılanan Başkan Uzun, çalışanlarla öğle yemeğinde bir araya geldi. İlçede hayata geçirilen son projeler hakkında çalışanlara bilgi veren Başkan Uzun, herkesin işine dört elle sarılması gerektiğini ifade etti. Sanayi kuruluşlarının Beylikdüzü'nün kalbi olduğunu söyleyen Belediye Başkanı Uzun, "Hepimiz bulunduğu noktada yaptığımız işi en iyi şekilde yapmalıyız. Sizler ürettiğini malların ihraç edilmesiyle farklı noktalarda ülkemizi temsil ediyorsunuz" diye konuştu.

YILDA 14 MİLYON ÜRETİM

İngiltere, Fransa ve başta Almanya olmak üzere Avrupa'nın en büyük ve en saygın mağazalarına çorap ihraç ettiklerini dile getiren Dalbudak Çorap Fabrikası sahipleri Sefa Dalbudak ve Ömer Dalbudak Avrupa'da önemli bir marka olduklarını ifade ederek, yıllık 14 milyon çift çorap ürettiklerini belirtti.

FİRMALAR ELEMAN BULMAKTA GÜÇLÜK ÇEKİYOR

Daha çok üretim ile Beylikdüzü ve ülke ekonomisine daha çok katkı sağlanacağını kaydeden Başkan Uzun, "Beylidüzü'nde birçok işletme eleman bulmakta zorluk çekiyor. Türkiye'de işsizlik yok, iş beğenmemezlik var" dedi. Firma çalışanlarının yönelttiği soruları da yanıtlayan Başkan Uzun, beraberindekilerle birlikte üretim alanını da gezdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Uzun: 'İşimize Dört Elle Sarılalım' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement