"V" Maskeli Soygun - Son Dakika
Güncel

"V" Maskeli Soygun

"V" Maskeli Soygun

ADANA (İHA) – Adana'da "V" maskeli silahlı 2 kişi, bir PTT şubesini soyup kaçtı.

18.06.2013 10:11

ADANA (İHA) – Adana'da "V" maskeli silahlı 2 kişi, bir PTT şubesini soyup kaçtı. Kadın ve çocukların korku dolu anlar yaşadığı soygun, güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.

Edinilen bilgiye göre olay, 7 Haziran Cuma günü merkez Seyhan ilçesine bağlı Gürselpaşa Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, bir otomobille saat 15.30 sıralarında Gürselpaşa PTT Şubesi'nin yanındaki ara sokağa giren 3 kişiden 2'si, "V for Vendetta" filmindeki karakterin kullandığı "V" maskesini takarak şubeye girdi.

Şubeye giren soygunculardan biri tabancasını çıkartarak, "Bu bir soygundur, kıpırdayanı vururum" dedi. Diğeri ise vezne tarafına geçtikten sonra bin 300 lira parayı aldı. Daha sonra iki zanlı da kendilerini bekleyen ara sokaktaki otomobile binerek kaçtı.

Zanlıların gitmesiyle birlikte, korku dolu anlar yaşayan çocuk ve kadınlar kendilerini şubeden dışarı atarken, soygun anı ise şubenin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.

Güvenlik kamerasını inceleyip zanlıları yakalamak için çalışma başlatan polis, zanlılar "V" maskesi taktığı için, otomobilden şahıslara ulaşmaya çalıştı. Adana'da kameradaki aracın cinsindeki bütün otomobiller tek tek incelenirken, yapılan incelemede görüntüdeki otomobilin sağ sis farının olmadığı belirlendi. Bunun üzerine yoğunlaşan polis, sis farını yeni taktıran bir otomobil sahibini gözaltına aldı. Bilirkişiye otomobil inceletildiğinde, sis farının olaydan sonra taktırıldığı belirlendi. Olayla ilgili gözaltına alınan zanlı Mehmet O. (30), gasp olayına karışmadığını ileri sürdü. Sorgusunun ardından adliyeye sevk edilen Mehmet O., tutuklanarak cezaevine gönderildi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel 'V' Maskeli Soygun - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement