'Vadi' Finalde - Son Dakika
Güncel

'Vadi' Finalde

\'Vadi\' Finalde

Geçtiğimiz yaz NTV'de yayınlanan 'Vadi', Erasmus EuroMedia Awards finaline kaldı.

18.04.2013 13:58

Derece ve ödüller 19 Nisan 2013'te Viyana Üniversitesi'nde düzenlenecek

törende belli olacak.

Avrupa Eğitim ve İletişim Cemiyeti ESEC (The European Society for Education and Communication) tarafından verilen Erasmus Euromedia Ödülleri 19 Nisan'da sahiplerini bulacak. İspanya, Yunanistan, Avusturya, Hollanda, Almanya, İngiltere, Slovenya, Türkiye, Çek Cumhuriyeti, Macaristan ve Kosova'dan akademisyen ve medya uzmanlarının yer aldığı 13 kişilik jüri, geniş bir yelpazeden 23 eseri bu yılın adayları olarak açıkladı.

Yönetmenliğini Nedim Hazar'ın üstlendiği ve geçen yaz NTV Yeşil Ekran kuşağında, Türk televizyonlarında bir ilk olarak yayınlanan doku-drama (belgesel-dizi) Vadi de ödüle aday olan yapımlar arasında. Rize, Senoz Vadisi'ndeki dağ köylerinde çekilen yapımda bölge halkının günlük hayatları, dertleri, yaşam mücadeleleri ekrana geliyordu.

Avrupa'nın ortak kültürel değerlerini toplumlara tanıtmak için medyayı hayat boyu eğitim aracı olarak gören Avrupa Eğitim ve İletişim Cemiyeti ESEC (The European Society for Education and Communication), 1995'ten beri her yıl başarılı medya yapımlarına Erasmus Euromedia Ödülleri'ni veriyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Vadi' Finalde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement