Vali Arslantaş Görevine Başladı - Son Dakika
Güncel

Vali Arslantaş Görevine Başladı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : -Vali Ali Arslantaş'ın makamında konuşması Erzincan Valisi Arslantaş, görevine başladı Valiler Kararnamesi ile Sorgun Kaymakamlığından Erzincan Valiliğine atanan Ali Arslantaş, görevine başladı.

13.06.2016 12:16

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

-Vali Ali Arslantaş'ın makamında konuşması Erzincan Valisi Arslantaş, görevine başladı

Valiler Kararnamesi ile Sorgun Kaymakamlığından Erzincan Valiliğine atanan Ali Arslantaş, görevine başladı.

Makamında gazetecilerle bir araya gelen Arslantaş, hedefinin herkesle uyum içerisinde ortak akılla Erzincanlıya hizmet etmek olduğunu söyledi.

Sadece kendi aklını kullananın değil, başkasının aklından da istifade edebilenlerin akıllı olduğunu ifade eden Arslantaş, şöyle konuştu:

"Biz ortak aklı bulmaya gayret edeceğiz. Hedefimiz Erzincanlının huzuru, mutluluğu, esenliği ve refahı olacak. Bu uğurda gece gündüz demeden çalışma aşk, şevk, azmi ve gayreti içerisindeyiz. Malum başarı tek kişiyle gelebilecek bir şey değil, ekip işi. Birbirine inanan itimat eden güvenen bir ekiple başarı elde edilebilinir. Biz inisiyatif alarak işleri yapıp yaptırarak çalışma heyecanı ve gayreti içerisinde olacağız. Hiçbir zaman sadece Erzincan'daki devlet memurlarını yöneten bir baş müdür olmayacağız. Paralel devlet yapılanması başta olmak üzere her türlü terör örgütüyle kararlılıkla mücadele edeceğiz."

Vali Arslantaş Görevine Başladı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Vali Arslantaş Görevine Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement