Vali Aydın, Esnaf Ve Vatandaş Ziyaretinde - Son Dakika
Güncel

Vali Aydın, Esnaf Ve Vatandaş Ziyaretinde

Vali Aydın, Esnaf Ve Vatandaş Ziyaretinde

Vali Ahmet Aydın, tebrikleri kabülünün yanısıra, ildeki vatandaşlarla da biraraya gelmeye devam ediyor.

27.08.2012 14:36

Vatandaş ziyaretlerine büyük bir önem veren Vali Aydın, İlimiz merkez; Aydınlar caddesi, Cumhuriyet caddesi ve helvacılar çarşısındaki esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek, sorunlarını dinledi.

Aydınlar ve Cumhuriyet Caddesi boyunca gezen Vali Aydın, esnaflarla tek tek tokalaşarak hayırlı işler diledi. Vali Aydın, esnafları ziyaretinde, daha önce Siirt ilinde vali yardımcılığı yaptığı, Siirt' e Vali olarak atanmaktan mutlu olduğunu, Siirt ilimizin sosya-ekonomik yapısının iyileştirilmesi için, hep birlikte çalışacaklarını ifade etti.

Siirt ilinin huzur, güven ve asayış bakımından bölgede örnek bir İl olduğunu belirten Vali Aydın,"Vatandaşın devletiyle bütünleştiğini, karanlık güçler tarafından oynanmak istenen fitne ve fesat oyunlarına asla pirim verilmediğini belirterek, tarihten gelen bin yıllık kardeşliğimizi, birliğimizi ve dirliğimizin daha da güçleneceğine inandığını" belirtti.

Esnaf ise;"Vali Aydın' nın ziyaretinden duydukları memnuniyeti belirterek, ziyaretin kendileri için büyük bir moral olduğunu, Valimizin halk arasında, halkla beraber olmasından memnuniyet duyduklarını" ifade ettiler.

Aydınlar caddesinde bir vatandaşın yalnız oturduğunu fark eden Vali Aydın, vatandaşla birebir ilgilenerek, sorunlarını dinledi. Vatandaşın İhtiyaç sahibi olduğu anlaşıması üzerine, kendisine vakıftan yardım yapılacağı sözünü verdi.

VALİ, OLGAÇ, ESEN VE TİTİZ AİLELERİNE TAZİYE ZİYARETİNDE BULUNDU.

Siirt Valisi Ahmet Aydın, beraberinde, 3'ncü Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Mehmet Şükrü Eken, il Emniyet müdürü Recep Güven ile birlikte, Siirt' te Özel bir rehabilitasyon merkezine öğrenci taşıyan minibüs' ün devrilmesi sonucu meydana gelen elim trafik kazası sonucu yaşamını yitiren Halisa Olgaç'ın ailelesine, taziye ziyaretinde bulunarak,başsağlığı diledi, acılarını paylaştı.

Daha sonra Vali Aydın, Ulus mahallesinde ikamet eden Muhbet Titiz ile, yine ilimiz merkez Alan Mahallesinde vefat eden Ferman Esen' nin ailelerini de ziyaret ederek, başsağlığı diledi.

Vali Aydın taziye ziyaretlerinde yaptığı konuşmada," Devlet olarak her zaman  Vatandaşlarımızın yanınıdayız, Vatandaşlarımızla bir ve beraberiz, her türlü acılarını paylaşmak için kendilerine taziye ziyaretinde bulunuyorum. Bu vesile ile vefat eden vatandaşlarımıza Alahtan gani gani rahmet diler, acılı ailemize bir kez daha başsağlığı diliyorum," şeklinde konuştu.

Olgaç, Esen ve Titiz aileleride taziye ziyaretinden dudukları memnuniyeti belirterek, Vali Aydın' a teşekkür ettiler.

Taziye ziyaretlerinde, vefat eden vatandaşlar için Kuran-ı kerim okunarak, dua edildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Vali Aydın, Esnaf Ve Vatandaş Ziyaretinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement