Vali Başköy İftarda Gazi Mesut Filiz ve Ailesine Konuk Oldu - Son Dakika
Güncel

Vali Başköy İftarda Gazi Mesut Filiz ve Ailesine Konuk Oldu

Vali Başköy İftarda Gazi Mesut Filiz ve Ailesine Konuk Oldu

Çorum Valisi Sabri Başköy ve eşi Fatma Başköy, Güneydoğu gazisi(terör malulü) olan gazi Mesut Filiz ve ailesini evinde ziyaret ederek, iftar sofrasına konuk oldu.

12.07.2013 13:08

Ramazan ayı vesilesi ile şehit yakınları ve gazilerimizi ziyaret ederek onların sofralarına konuk olan Vali Sabri Başköy, bu kapsamda 2009 yılında Hakkâri Çukurca'da vatani görevini yaparken mayın patlaması sonucu gazi olan Mesut Filiz ve ailesini (anne Satı, baba Abidin ve kardeşleri Metin ve Fatih ile yiyenleri Hayrunnisa ve Melek) ikamet ettikleri Ulukavak mahallesindeki evlerinde ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu mutluluğunu ifade eden Mesut Filiz ve ailesi; Sofralarına misafir olarak aynı ekmeği paylaşan ve kendilerini yalnız bırakmayan Vali Sabri Başköy ve eşi Fatma Başköy'e teşekkür ettiler.

Gazilerimizin vatan uğrunda yapmış olduğu fedakârlık ve kahramanlıkların, milletimizin sinesinde yer edindiğini ve hiçbir zaman unutulmayacağını ifade eden Vali Başköy, "Bizi biz yapan ve millet olma bilincini oluşturan değerlerin başında şehitlik ve gazilik gelmektedir. Dolayısıyla milletimiz ve Devletimiz hassasiyet içerisinde şehit ailelerine ve gazilerimize karşı her zaman duyarlı olarak yanlarında olmaya devem edecektir dedi.

Samimi bir ortamda yapılan iftarın ardından sıcak bir çay sohbeti yapıldığı iftar yemeğinde Vali Sabri Başköy ve eşi Fatma Başköy, Mesut Filiz ve aile bireyleriyle yakından ilgilendi ve kendilerine iftar sofralarını açan Filiz Ailesine teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Vali Başköy İftarda Gazi Mesut Filiz ve Ailesine Konuk Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement