Ordu Valisi, Personelle Bayramlaştı - Son Dakika
Güncel

Ordu Valisi, Personelle Bayramlaştı

Ordu Valisi, Personelle Bayramlaştı

Ordu Valisi Kenan Çiftçi, Kurban Bayramı öncesinde, Ordu'da görev yapan kamu kurumlarının yöneticileri ve İçişleri Bakanlığı'na bağlı birimlerde görev yapan personellerle bayramlaştı.

14.10.2013 11:41  Güncelleme: 11:45

Ordu Valiliği'nde erken bayramlaşma gerçekleşti. Ordu Valisi Kenan Çiftçi, kurum yöneticileri ve içişleri personelleriyle bayramlaştı. Valilik Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen bayramlaşma merasimine, İl Jandarma Komutanı Albay Şeref ÇAKMAK, Vali Yardımcıları Ömer ADAR, Niyazi ERTEN, Engin AVCI, İsa BOLAT, Halil KARBUZ, İl Emniyet Müdürü Hakan KIRMACI, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Selami AYDIN, daire müdürleri, İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü'nde görev yapan rütbeli personel ile Valilik Birim Müdürleri ve personelleri katıldı.

Bayramlaşma programında bir konuşma yapan Vali Kenan ÇİFTÇİ, "Dini bayramlarımızda, yakınlarımızla beraber olmak önemli. 9 günlük bayram tatili vesilesiyle, uzak yerlerden gelip burada çalışanlardan, anne-babalarını, akrabalarını görmeye giden arkadaşlarımız olacaktır. Yeni evlenenler, nişanlananlar olmuştur. Kayınvalide, kayınpederini ziyarete gidecek olanlar vardır. Mutluluklar, güzellikler paylaşıldıkça çoğalır" dedi.

Kurban Bayramı olduğu için kurban kesimi işi olduğunu söyleyen Vali Kenan ÇİFTÇİ, "Eskiden kurbanımızı kendimiz keserdik. Hayvanı her yönüyle kontrol ederdik" diyerek, Kurban bayramı ile ilgili anılarını paylaştı ve kendi köyünde Kurban Bayramı'nın farklı bir kültür ve gelenekle kutlandığını anlattı.

Kurban Bayramı'nın güzelliklerini ve geleneklerini kendi çocuklarına yaşatmaya çalıştığını belirten Vali ÇİFTÇİ, "Sizler de çocuklarınıza bu bayramın güzelliklerini yaşatın" dedi ve güzel bir bayram geçirilmesi temennisinde bulundu.

Kamu görevlilerine huzurlu bir bayram geçirmeleri dileğinde bulunan Vali ÇİFTÇİ, "İnşallah huzurlu bir bayram geçirirsiniz. Ailenizle, akrabanızla, beraber yaşadığınız şehirdeki insanlarla mutlu olursunuz" diye konuştu.

Kamu çalışanlarının ailelerinin bayramını da kutlayan Vali ÇİFTÇİ, "Sizlerle birlikte, ailelerinizin de bayramını kutluyor, anne ve babanızın elinden, çocuklarınızın gözlerinden öpüyorum. Ailelerinize selamımı mutlaka iletin. Ordu'da olup da bayramda bizleri ziyaret etmeyi arzu edenler varsa kapımız her zaman açık. Bayramı, bayram gibi kutlamak, bunun gereğini yapmak lazım" şeklinde konuştu.

Ordu'lu bir grup Doktor'un Somali'ye gittiğini ve Kurban Bayramı'nı orada geçireceklerini hatırlatan Vali Kenan ÇİFTÇİ, "Ben de kızımın adına orada kurban kestiriyorum. Bunlar bayramın güzellikleri. Bu güzellikleri her kesimden, herkesle birlikte paylaşmalıyız" dedi.

Yola çıkacak olanlarda tavsiyelerde bulunan Vali Kenan ÇİFTÇİ, "Uykusuz yola çıkmayın. Yolda hızlı araç kullanmayın. Gideceğiniz yere 1-2 saat geç gitseniz hiçbir şey olmaz. 400 km.nin üzerinde bir yola gidecekseniz mümkünse uçağı tercih edin" uyarılarında bulundu.

Vali Kenan ÇİFTÇİ, "Allah nice bayramlara, ailenizle, çocuklarınızla beraber ulaştırsın ve mutlu bir şekilde bütün bayramları kutlayın. Komşularınıza da selam söylemeyi unutmayın" diyerek, sözlerini tamamladı.

Vali Kenan ÇİFTÇİ konuşmasının ardından salonun girişinde bekleyerek, tüm kamu görevlilerinin bayramını kutladı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ordu Valisi, Personelle Bayramlaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement