Vali Oğuz, Efeleri Konakta Misafir Etti - Son Dakika
Güncel

Vali Oğuz, Efeleri Konakta Misafir Etti

Vali Oğuz, Efeleri Konakta Misafir Etti

Vali Memduh Oğuz, bu kez çocukları Valilik Konağında misafir etti.

14.05.2012 11:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İlimize geldiği günden beri çocuk yuvalarına yapmış olduğu ziyaretlerle onlara karşı olan sevgisini ve hassasiyetini gösteren Vali Memduh Oğuz, bu kez çocukları Valilik Konağında misafir etti.

Efeler çocuk evinde kalan yuva çocuklarını bakıcı anneleri ile birlikte evinde ağırlayan Vali Memduh Oğuz ve eşi Canan Oğuz, çocuklarla bir süre sohbet ettiler.

Çocuklara okullarını soran Vali Oğuz, daha önce valilik yaptığı illerdeki yuvalardan yetişerek meslek ve iş hayatına atılan ağabeylerini örnek göstererek; "Çocuklar geldiğiniz için çok teşekkür ediyorum, sizinle geçirdiğim her dakika benim için büyük bir mutluluk. Her zaman söylüyorum, beni ne zaman isterseniz ziyaret edebilirsiniz. Sağlıkla, mutlulukla büyürsünüz ve kocaman kocaman adamlar olursunuz inşallah. Allah hepinize zihin açıklığı versin" dedi.

Burdur Çocuk yuvasında 20 yıl önce çekilmiş olduğu fotoğrafları misafir çocuklara gösteren Vali Oğuz, onların tek tek isimlerini sayarak şimdi hangi kurumda çalıştıklarını söyledi

Vali Oğuz; "Burdur yakın olduğu için orayı söylüyorum, 20 yıl önce orada sizin gibi yuvada kalan çocuklar şimdi büyüdüler ve iş sahibi oldular. Sizlerde inşallah ağabeyleriniz gibi okullarınızı bitirir ve iş sahibi olursunuz" dedi.

Çocuklarla birlikte güzel bir akşam geçiren Vali Oğuz, sazıyla çocuklara oyun havaları çalarak birlikte eğlendiler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Vali Oğuz, Efeleri Konakta Misafir Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement