Vali Oğuz, Gökkuşağı Derneğini Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Vali Oğuz, Gökkuşağı Derneğini Ziyaret Etti

Vali Oğuz, Gökkuşağı Derneğini Ziyaret Etti

Vali Memduh Oğuz eşi Canan Oğuz ile birlikte Gökkuşağı Eğitim, Kültür ve Dayanışma Derneğini ziyaret etti.

20.06.2012 09:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gökkuşağı Eğitim, Kültür ve Dayanışma Derneğinin Erguvan Cafede yapmış olduğu haftalık yönetim kurulu toplantısına katılan Vali Memduh Oğuz, dernek üyelerine yapmış oldukları sosyal çalışmalar nedeniyle teşekkür etti.

Vali Oğuz; "Kadına şiddete sıfır tolerans"

Gökkuşağı Eğitim, Kültür ve Dayanışma Derneğinin başta eğitim olmak üzere çeşitli sosyal alanlarda çok güzel faaliyetler gerçekleştirdiğini ifade eden Vali Oğuz; "Bugün hanımefendilerle genel konuları görüşme imkanı bulduk. Isparta'ya nasıl daha güzel hizmet edebilirimizin cevabını birlikte görüştük. Gerek eğitim faaliyetlerinde, gerek kadınlara yönelik faaliyetlerde neler yapılabilir, bütün bunları görüştük.

Bizim birinci derecede önem verdiğimiz husus; kadına yönelik şiddettir, bu konuda hedefimiz sıfır toleranstır. Burada arkadaşlarımız muhtemel şiddete maruz kalabileceklerle ilgilenirler ve bize haber verirler. Kamuoyumuz biliyor biz bu tür hadiselerde, şiddete maruz kalabilecek hanımlara aynen devlet büyüklerinin koruması gibi koruma tahsis ediyoruz. Bunda çok acele ediyoruz, hiç bekletmiyoruz, benim vali olarak imzaladığım evraklardan bir tanesi de koruma talebi evraklarıdır.

Vali Oğuz; "Mahallenizde, çevrenizde bakıma muhtaç çocuk, yaşlı ve hasta kişiler varsa bize haber veriniz"

Sokak çocuklarıyla ilgili olarak sizlerin yardımınıza ihtiyacımız var, mahallelerde kimsesiz, kenarda kalmış ilgisiz kimseler varsa bunlar erkek veya kadın olabilir bunlarla ilgili desteğinize ihtiyacımız var. Devletimiz bu konuda kaynak tasarrufu yapmıyor, gerçekten bu konuda hiç sıkıntımız yok… Evde bakım hizmetleri başta olmak üzere bütün bu sosyal çalışmaları sınırsız gerçekleştirebiliyoruz.

Sizlerin yapmış olduğu eğitim çalışmaları da bizim için çok önemli, yaklaşık 5 bin öğrenciyle ilgilendiğinizi biliyorum. Hiçbir karşılık beklemeden eğitime muhtaç kişilerin yardımına koştuğunuz için sizlere teşekkür ediyoruz" dedi.

Gökkuşağı Eğitim, Kültür ve Dayanışma Derneği Başkan Yardımcısı Aynur Yaman, son 3 yıl içerisinde çok güzel çalışmalara imza attıklarını belirtti.

Yaman konuşmasında; "Yapılan bu çalışmaların boş olmadığını, yanlış şeyler olmayıp bilakis çok takdir edilen çalışmalar olduğunu hep birlikte gördük. Isparta'da bu işe inanmış kim varsa işin ucundan tutarak bu güzel çalışmaları birlikte gerçekleştirdik. Sayın Valim inşallah bundan sonra sizlerinde desteğiyle çok güzel şeylerin yapılabileceğine inanıyoruz" dedi.

Samimi havada geçen ziyaret karşılıklı iyi dilek ve temennilerle sona erdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Vali Oğuz, Gökkuşağı Derneğini Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement