Vali Okay Memiş Şehri Pedalladı - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Vali Okay Memiş Şehri Pedalladı

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle

Güzel ve serin havayı fırsat bilerek bisikletine binen Erzurum Valisi Okay Memiş, kentin cadde ve sokaklarında pedal çevirdi.

Güzel ve serin havayı fırsat bilerek bisikletine binen Erzurum Valisi Okay Memiş, kentin cadde ve sokaklarında pedal çevirdi.

Havaların ısınmasını fırsat bilerek bisikletine binen Vali Memiş, Erzurum'un cadde ve sokaklarını pedallayarak dolaştı. Vali Memiş'i bisikletle gören vatandaşlar şaşkınlıklarını gizlemeyerek, kendisine ilgi gösterdi.

Vali Memiş, bisikletle yaptığı şehir turunun ardından yaptığı açıklamada, bisiklet sürmenin çok eğlenceli bir spor olduğunu söyledi.

Bisikletle vakit geçirmenin fiziksel ve zihinsel açıdan faydalı olduğunu ifade eden Memiş, şöyle konuştu:

"Dünyada havaalanına indikten 10 dakika sonra kayak yapabileceğiniz başka bir yer yok. Bu yıl kayak sezonu boyunca Palandöken'de 1 milyonun üzerinde turisti ağırladık. Biz istiyoruz ki böylesi önemli bir merkezi sadece kayak sezonununda değil yaz mevsiminde de ziyaretçilerin uğrak yeri haline getirelim. Bu amaçla şehrimize bir bisiklet parkuru yapacağız. Bu sayede hem turizme katkı sağlayacağız hem de bisiklet kullanıcıları için önemli bir mekan kazandırmış olacağız."

Vali Memiş, Büyükşehir Belediyesi ile kente kazandıracakları bisiklet parkurunun hayırlı olması dileklerinde bulundu.

Kaynak: AA