Validen Futbolculara Moral Yemeği - Son Dakika
Güncel

Validen Futbolculara Moral Yemeği

Validen Futbolculara Moral Yemeği

Siirt Valisi Ahmet Aydın, Siirtspor yönetici, teknik heyet ve futbolcularla akşam yemeğinde bir araya geldi.

08.10.2012 09:38

Tillo Kültür Merkezinde verilen moral yemeğinde 3. ligde ilimizi temsil eden Siirtsporlu futbolculara moral veren Vali Ahmet Aydın, Teknik Direktör Orhan Kapucu'dan takım hakkında bilgi aldı.

Yemek sonrası futbolcularla sohbet eden Vali Ahmet Aydın, "Zor günler geçiren Siirtspor'a her türlü desteği veriyoruz. İnanıyorum ki bu sıkıntılı süreci en az hasarla atlatacağız. Siirtspor, 1. lig görmüş ve o ligde mücadele etmiş bir takımdır. Dolayısıyla büyük bir tecrübeye sahiptir. Siirt'te futboldan anlayan birçok spor adamı var. Amacımız bu arkadaşlardan faydalanmaktır. Geçmişte birtakım sıkıntılar yaşanmış olabilir. Ama bundan sonraki dönemin çok daha iyi olacağına şahsen ben inanıyorum. Ligin ilk maçlarında kötü sonuçlar aldık. Ancak moralimizi bozmamız gerekiyor. Önümüzde daha çok maç var. Kalan bu maçlarımızda güzel sonuçlar almak istiyoruz. Bunun için her birinizden çok daha fazla performans bekliyorum." dedi.

Takım kaptanı Samet Akınay, desteklerinden dolayı Vali Ahmet Aydın'a teşekkür ederek, en kısa zamanda toparlanacaklarının sözünü verdi.

Teknik Direktör Orhan Kapucu da, takımın geç oluştuğu için bir takım sıkıntılar yaşadıklarını belirterek, başarılı olmak için Sportif Direktör Benhur Babaoğlu ile birlikte yoğun mesai harcadıklarını söyledi.

Vali Ahmet Aydın'ın desteğiyle ayakta durmaya çalıştıklarını kaydeden Kapucu, Siirtspor'u tekrar eski günlerine getirmek için var güçleriyle çalışacaklarını ifade ederek, başarılı olmak için çalışacaklarını vurguladı.

Vali Ahmet Aydın, daha sonra alt yapıya yapılacak çalışmalar hakkında yöneticilerle bir toplantı yaptı. Toplantıya Vali Yardımcısı Gürbüz Saltaş, Kulüp Başkanı Mahmut Kurtuluş, Gençlik ve Spor İl Müdürü Hüsam Olgaç ve yöneticiler katıldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Validen Futbolculara Moral Yemeği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement