Valiler Kararnamesi - Son Dakika
Son Dakika Logo

Valiler Kararnamesi

07.06.2016 15:09

Valiler Kararnamesiyle Erzurum valiliğine atanan Bartın Valisi Seyfettin Azizoğlu, Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cihat Çakır'ı ziyaret etti.

Valiler Kararnamesiyle Erzurum valiliğine atanan Bartın Valisi Seyfettin Azizoğlu, Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cihat Çakır'ı ziyaret etti.

Azizoğlu, görev süresi içerisinde oda yönetiminin kendisine her zaman destek verdiğini ve bundan memnuniyet duyduğunu söyledi.

Azizoğlu, "Çalıştığımız süre içerisinde sizlerden gördüğümüz yakınlık ve destek için başta siz olmak üzere tüm yönetim kurulu ve meclisinize teşekkürlerimi sunuyorum." dedi.

Çakır da Azizoğlu'nun görevi süresince kentte büyük kazanımlar elde edildiğini belirterek, "Sizinle çalışmaktan gerçekten onur ve gurur duyduk. Bartın'a hizmetlerinizden dolayı teşekkür ediyor, şahsım ve tüm yönetim kurulum adına yeni görevinizde başarılar diliyorum." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Valiler Kararnamesi - Son Dakika


Advertisement