Valimiz Muhtarları Dinledi - Son Dakika
Güncel

Valimiz Muhtarları Dinledi

Valimiz Muhtarları Dinledi

Valimiz Sayın Özdemir Çakacak muhtarlarla bir araya gelerek onların sorunlarını dinledi ve görüş alış-verişinde bulundu.

19.11.2012 16:52

Merkez İlçe Köylerine Hizmet Götürme Birliği Toplantısına katılarak muhtarlarla bir araya gelen Valimiz Sayın Özdemir Çakacak, özellikle köy muhtarlarının vatandaşlarımızın devlete açılan en yakın kapısı olduğunu belirterek, köylere yapılacak hizmetlerin belirlenmesinde İl Genel Meclis üyeleri ve muhtarların görüşlerine önem verdiklerini, söyledi.

2005 yılında başlayan KÖY-DES Projesi ile köylere önemli hizmetler verildiğini ifade eden Valimiz Sayın Özdemir Çakacak, başta içme suyu olmak üzere, köy yollarının yapımı gibi önemli altyapı hizmetleri gerçekleştirildi. Bütçe imkanları çerçevesinde şehirde ne varsa köylere de o hizmetlerin götürülmesi için çalışıyoruz, dedi.

Vali Yardımcısı Mehmet Alabacak, İl Genel Meclis Başkanı Şuayip Soysal, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Bektaş Aydoğan, İl Genel Meclis Üyeleri ve köy muhtarlarının katıldığı toplantı, Valimiz Sayın Özdemir Çakacak'ın muhtarların sorunlarını dinlemesinin ardından Merkez İlçe Köylerine Hizmet Götürme Birliği Olağan Meclis Toplantısının yapılması ile sona erdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Valimiz Muhtarları Dinledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement