Van'da Pkk/kck Operasyonu: 29 Gözaltı - Son Dakika
Güncel

Van'da Pkk/kck Operasyonu: 29 Gözaltı

Van\'da Pkk/kck Operasyonu: 29 Gözaltı

VAN'da PKK/KCK'ya yönelik yapılan operasyonlarda, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Sedat Töre, Büyükşehir Belediyesi İdari İşler ve Sekreterlik Şefi Erkan Keser'in de aralarında bulunduğu 29 şüpheli gözaltına alındı.

10.11.2016 11:22

VAN'da PKK/KCK'ya yönelik yapılan operasyonlarda, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Sedat Töre, Büyükşehir Belediyesi İdari İşler ve Sekreterlik Şefi Erkan Keser'in de aralarında bulunduğu 29 şüpheli gözaltına alındı.

Van Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Büyükşehir Belediyesi çalışanları ile taşeron işçilere baskı yapılarak terör örgütü adına para toplanmaya çalışıldığı iddiaları üzerine harekete geçti. Kentte çeşitli adreslere saat 05.30'da operasyon düzenleyen ekipler, aralarında Van Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Sedat Töre ve Van Büyükşehir Belediyesi İdari İşler ve Sekreterlik Şefi Erkan Keser'in de bulunduğu 29 şüpheliyi gözaltına aldı. Gözaltına alınanların evlerinde yapılan aramalarda çok sayıda örgütsel döküman ve dijital materyal ele geçirildiği belirtildi.

- Van

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Van'da Pkk/kck Operasyonu: 29 Gözaltı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement