Van Festivalle Canlanacak - Son Dakika
Güncel

Van Festivalle Canlanacak

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Esmer Organizasyon Sorumlusu Taşkın Gültakı'ın açıklaması Van festivalle canlanacak Van'da 21-25 Mayıs tarihlerinde yapılması planlanan "Van Fest" için hazırlıklar devam ediyor.

29.03.2016 13:35

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Esmer Organizasyon Sorumlusu Taşkın Gültakı'ın açıklaması Van festivalle canlanacak

Van'da 21-25 Mayıs tarihlerinde yapılması planlanan "Van Fest" için hazırlıklar devam ediyor.

Van Profesyonel Spor Kulübü Derneğinde düzenlenen toplantıda konuşan organizasyon sorumlusu Taşkın Gültakı, festivalin tüm Van halkına mal edildiğini belirterek, Vanlıları festivali sahiplenmeye davet etti.

Festivalde yapılacak etkinlikler hakkında da bilgiler veren Gültakı, şöyle konuştu:

"Festivalde tanıtım stantları, konserler, yarışmalar, yöresel halk oyunları, skeçler, oyun alanları ve Uluslararası Kick Boks Altın Kemer Şampiyonasını burada yaparak ilimizi dünyaya tanıtacağız. Festivalle, Van'ın sosyal yaşamına renk ve heyecan katmak istiyoruz. 3 gün sürecek festivalde ünlü sanatçılar da Van'da sahne alacak. Rafet Elroman, Sıla, Duman, Gülşen, Hadise, Mabel Matiz ve Manga'nın burada sahne almasını planladık. Bunun yanı sıra ayrıca yerel sanatçılar da sahne alacak. Bu etkinliklere 200 bin kişinin katılmasını hedefledik. Bu organizasyonda halkımızın, sivil toplum kuruluşlarının, esnafımızın, kamu kurum ve kuruluşlarının, festivalimize gereken önemi verip, aynı platformda toplanmalarını ve sahip çıkmalarını bekliyoruz."

Toplantıya, Van Profesyonel Spor Kulübü Derneği Başkanı Abdulcebbar İyison ve Van Fest Proje Koordinatörü Haktan Bozdemir katıldı.

Van Festivalle Canlanacak
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Van Festivalle Canlanacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement