Van Sanatçılar Derneği'nden Vali Çiçek'e Plaket - Son Dakika
Güncel

Van Sanatçılar Derneği'nden Vali Çiçek'e Plaket

Van Sanatçılar Derneği\'nden Vali Çiçek\'e Plaket

Van depreminin ardından Iğdır'a yerleşen Van Sanatçılar Derneği Başkanı Orhan Demirtaş, Iğdır Valisi Amir Çiçek'e plaket verdi.

23.01.2012 16:15

Van depreminin ardından Iğdır'a yerleşen Van Sanatçılar Derneği Başkanı Orhan Demirtaş, Iğdır Valisi Amir Çiçek'e plaket verdi.

Van Sanatkarlar Derneği Başkanı Orhan Demirtaş, Iğdır Valisi Amir Çiçek'i makamında ziyaret ederek, Iğdır Valiliği'nin Van depremi sonrasında geçici olarak Iğdır'a yerleştirilen depremzedelere desteklerinden dolayı Vali Çiçek'e plaket verdi. Demirtaş, Iğdır'a gelen afetzedelere valiliğin hep ilgi gösterdiğini ve bu nedenle böyle bir plaket vermeyi uygun bulduklarını belirtti.

Vali Çiçek'in özellikle eşi ile birlikte kendilerini ziyaret etmelerinden onur duyduklarını ifade den Demirtaş, şöyle konuştu: "Valimiz bizleri hiç yalnız bırakmadı, ihtiyaçlarımız her zaman giderildi. Sıcak bir ev ortamı oluşturdu. Bizler de, valimize gösterdiği yakın ilgi ve alakadan dolayı şükranlarımızı sunmak için derneğimiz adına bir plaket vermek için geldik"

Demirtaş'ı makamında kabul eden Vali Çiçek ise konuşmasında şunları söyledi: "Devletimiz vatandaşın her zaman acısında ve neşesinde yanındadır. Onların acısını dindirmek ve paylaşmak bizim görevimizdir. Van'daki depremzede kardeşlerimiz, bizim yüreklerimizin bir parçasıdır. Biz gerekeni yaptık ve yapmaya devam edeceğiz. Allah başka felaket göstermesin diliyorum." - IĞDIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Van Sanatçılar Derneği'nden Vali Çiçek'e Plaket - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement