Vatandaşı Şüpheli Valiz Korkutmadı - Son Dakika
Güncel

Vatandaşı Şüpheli Valiz Korkutmadı

Vatandaşı Şüpheli Valiz Korkutmadı

Adana'da bir banka şubesinin girişine bırakılan siyah valiz bomba korkusu yaratırken, vatandaşların 'şüpheli paket' uyarılarına rağmen yoldan geçmesi dikkat çekti.

16.09.2013 15:56  Güncelleme: 13:38

Olay, merkez Seyhan İlçesi'nin Abidin Paşa Caddesi'nde saat 11.00 sıralarında meydana geldi. İddiayla göre, banka şubesinin önüne kimliği belirlenemeyen bir kişi tarafından siyah valiz bırakıldı. Bankanın güvenlik görevlisi valizi bırakın kişinin hızla olay yerinden uzaklaştığını fark edince, 'bomba' şüphesiyle durumu polise bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen sivil polisler, valizin çevresinde güvenlik önlemi alıp, vatandaşları uzaklaştırmaya çalıştı.

Sivil polislerin 'şüpheli valiz' uyarısına rağmen bazı vatandaşlar caddeden hiç bir şey yokmuş gibi geçerken, bazıları da bankanın ATM'sinden işlem yapmaya devam etti. Bu sırada valizin yanına giden belediye temizlik görevlisi, buradaki boş kola kutusunun ardından valizi almak istedi.

Temizlik görevlisi, sivil polislerin ikazıyla bölgeden uzaklaştırıldı. Bir süre sonra olay yerine gelen bomba imha uzmanları, sinyal kesici jammer cihazını çalıştırarak valizi inceledi. Uzmanlar, kaldırım çalışması da yapılan banka önüne bırakılan valizin boş olduğu saptayınca rahat bir nefes alındı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Vatandaşı Şüpheli Valiz Korkutmadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement