Vatandaşlardan Zolan'a Yoğun İlgi - Son Dakika
Güncel

Vatandaşlardan Zolan'a Yoğun İlgi

Vatandaşlardan Zolan\'a Yoğun İlgi

Denizli Belediye Başkanı Zolan, Karahasanlı ve Çakmak Mahallesi'nde vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılandı.

22.06.2012 16:53

Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, Karahasanlı ve Çakmak mahallelerinde vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılandı. Vatandaşlar, her iki mahalle toplantısına da büyük ilgi göstererek hizmetlerden duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Başkan Zolan, mahalle gezilerini aralıksız sürdürüyor. Son olarak Karahasanlı ile Çakmak mahallelerine giden Başkan Zolan, burada vatandaşların merak ettikleri konulara açıklık getirip, istek, görüş, şikayet ve önerilerini almaya devam etti.

Yaklaşık 3 saat süren toplantıların yarısından daha fazla bir bölümü, mahalle sakinlerine ayrıldı. Mahallelilerin beklentileri doğalgazın kullanımı, asfaltlama, park yapımı, trafik ışıkları ve yağmursuyu hattı şeklinde ortak görüşler olarak ortaya çıktı. Her mahalleyi ziyaret ederek toplantılar düzenlediklerini belirten Başkan Zolan, böylece herkesin isteklerini belirlediklerini, eksiklikleri yerinde görme imkanına kavuştuklarını ve herkese söz verme olanağını ortaya çıktığını söyledi.

EN SAĞLIKLI KENT DENİZLİ

Denizli'nin 8 yılda çok mesafe aldığını, kanalizasyon atıklarıyla sebze meyve üreten şehir görüntüsünden 'Türkiye'nin En Çevreci Şehri' konumuna gelindiğini kaydeden Başkan Zolan, 'Başta çevre olmak üzere yapılan çalışmalarla dünya kenti olma yolunda hızla ilerliyoruz. Bilindiği üzere Denizlimiz Türkiye'nin En Temiz şehri seçilmişti. Ardından En Sağlıklı Kent Ödülünü aldık. Son olarak da Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın (Temiz Türkiyem Yarışmasında) nüfusu 50 bin ile 750 bin arasında olan iller kategorisinde Türkiye'nin En Temiz Kenti Ödülünü aldık. Denizli bu ödülü hak etti. Yapılan çalışmaların Ankara'dan görülmüş olması ayrı bir mutluluktur. Bu başarı sizlerin desteğiyle ortaya çıktı. Sizlerin adına ben ödülü alıp şehrimize getirdim. Hepinize teşekkür ederim' dedi.

BÜYÜKŞEHİR OLACAĞIZ

Başkan Zolan, Denizli'nin bu dönemdeki en büyük kazanımlarından birinin Büyükşehir olacağını kaydederek, 'Denizli Milletvekilimiz Nihat Zeybekci'nin yoğun girişimleri sonucunda Başbakanımız Recep Tayip Erdoğan'dan Büyükşehir olma sözü aldık. Önümüzdeki yerel seçimlere Büyükşehir olarak gireceğiz. Büyükşehir olunca Denizli'deki vergi gelirlerinin yüzde 5'lik kısmı bu da yaklaşık yılda 70 trilyon lira şehrimizde kalarak sizlere hizmet olarak dönecek. Şuan Büyükşehir olmadığımız için bundan yararlanamıyoruz. Denizlimiz zaten büyükşehir. Sakarya, Eskişehir, Erzurum ve Samsun gibi büyükşehirlerden zaten büyüğüz. Ancak bu yasa ile Büyükşehir olduğumuz tescillenecek. Denizli Milletvekilimiz Nihat Zeybekci'ye bu girişiminden dolayı ayrıca teşekkür ediyorum' dedi.

Başkan Zolan, vatandaşlarla iç içe olmaktan duyduğu memnuniyeti ifade ederek mahalle toplantılarının aralıksız sürdürüleceğini sözlerine ekledi.

Bu arada, vatandaşlar da Başkan Zolan'la fotoğraf çektirmek için adeta yarıştı. Çocuklar ise başkan amcalarının elinden çeşitli hediyeler aldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Vatandaşlardan Zolan'a Yoğun İlgi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement