Veri ve Vakar'ın Gurur Günü - Son Dakika
Güncel

Veri ve Vakar'ın Gurur Günü

Veri ve Vakar\'ın Gurur Günü

Ordu'da Jandarma Teşkilatı'nın kuruluşunun 173.yılı kutlamalarına narkotik köpeği Veri ile bomba arama köpeği Vakar damga vurdu.

15.06.2012 18:39

Ordu'da Jandarma Teşkilatı'nın kuruluşunun 173. yılı kutlamalarına narkotik köpeği Veri ile bomba arama köpeği Vakar damga vurdu.

İl Jandarma Komutanlığı'nda düzenlenen ve Vali Orhan Düzgün, İl Jandarma Komutanı Albay İsmail Güzey, Belediye Başkanı Seyit Torun, Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Ayfer Buğur, Vali Yardımcısı Ömer Adar, İl Emniyet Müdürü Hakan Kırmacı, İl Özel İdare Genel Sekreteri Selami Aydın, daire müdürleri, meslek ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri, şehit aileleri ve askeri erkanın katıldığı törende en büyük ilgili Veri ve Vakar gördü.

Ordu Jandarma Komutanlığı tarafından düzenlenen 208 operasyonda 32 bin 500 gram kubar esrar, 2 bin 162 gram toz esrar, 10 gram eroin ve 100 adet captagon hap ve 50 adet extacy hap bulunmasını sağlayan jandarma narkotik köpeği Veri saklanan uyuşturucu maddesini bulma, yine 153 operasyonda 43 kg amonyum nitrat,14 kg sodyum nitrat,10 kg C-4 plastik patlayıcı, 23 kg dinamit lokumu, 500 gr TNT patlayıcı ele geçirilmesinde rol oynayan bomba arama köpeği Vakar ise bir binek otomobilin motor bölümüne saklanan patlayıcı maddeyi bulma gösterisi yaptı. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Veri ve Vakar'ın Gurur Günü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement