Veriler İçin Maksimum Koruma - Son Dakika
Güncel

Veriler İçin Maksimum Koruma

Veriler İçin Maksimum Koruma

Global iş sürekliliği lideri Vision Solutions'ın Double-Take 7.0 versiyonu pazara sunuldu.

02.07.2013 10:48  Güncelleme: 11:45

Double-Take, yeni sürümüyle pazara sunduğu, sanal ortamlara yönelik ajansız (agentless) ürünü ile kurumlara; platformlar arası geçiş, iş sürekliliği ve felaketten kurtarma ihtiyaçları için daha ekonomik çözümler sağlıyor.

Önde gelen iş sürekliliği yazılımı sağlayıcısı Vision Solutions ve Türkiye Temsilcisi Stratus Bilişim Sistemleri, KOBİ ve büyük kurumsal yapılara yönelik felaketten kurtarma, yüksek kullanılabilirlik ve Windows, Linux ile bulut ortamları için geçiş olanağı sunan amiral gemisi konumundaki ekonomik çözümü Double-Take ürününün 7.0 sürümünü dünya ile aynı anda Türkiye'de de kullanıma sundu.

Sanal sunucular için ajansız çözüm

Double-Take 7.0, anlık replikasyon çözümüne ek olarak sanal sunucular için ajansız (agentless) yani sanal makineye herhangi bir yazılım yüklemeksizin felaketten kurtarma koruması sağlıyor. Yeni sürümle, kurumların bilgi işlem sistemlerinin gereksinimlerini en iyi karşılayacak şekilde, iş sürekliliğini devam ettirmeleri için verilerini, uygulamalarını ve sunucularını korumalarına yönelik ölçeklenebilir olanaklar tanınıyor. Ajanların ortadan kaldırılması, her bir bağımsız sanal makinenin yönetilmesi ve güncellenmesi gereksinimini de ortadan kaldırıyor, iş gücünü azaltıyor ve genel 'yüksek kullanılabilirlik' teknolojisinin daima güncel olduğundan emin olunmasını sağlıyor. Sonuç olarak Double-Take 7.0 yüzlerce fiziksel sunucu ve sanal makineyi koruyacak şekilde, kolayca ölçeklendirilebiliyor.

Farklı platformlara kolay taşıma

Double-Take 7.0, heterojen ortamlara sahip BT organizasyonlarının verileri, uygulamaları ve iş yüklerini, kullanıcıları etkilemeden fiziksel, sanal ve genel ya da özel bulut veri merkezleri arasında farklı platformlara taşıyabilmelerini kolaylaştırıyor.

Yeni beklentileri karşılayacak bir ürün

Vision Solutions Baş Teknoloji Sorumlusu Alan Arnold, yeni sürüm ile ilgili şu açıklamayı yaptı: "Bu yeni sürüme daha önce hiçbir ürün tarafından sunulmamış derecede güçlü seviyede iş sürekliliği, felaketten kurtarma ve platformlar arası geçiş çözümü sunmak için büyük özen gösterildi. Buna rağmen yine de rekabetçi bir fiyata sahip olması kurumlar için büyük fırsat. Double-Take 7.0, sürekli değişen BT dünyasında kısa ve uzun vadede kurumlar için muhteşem sayılabilecek bir değer sağlamaktadır. Bu çözümün teknolojinin gelişimi ile müşterilerin ortaya çıkacak yeni beklentilerini karşılayacak maksimum performansı sağlayacağına inanıyoruz."

Double-Take 7.0'ın öne çıkan diğer özellikleri şöyle:

· Double-Take 7.0 tarafından korunan tüm sistemler için özelleştirilebilir birleştirilmiş durum raporları

· Sıfıra yakın RPO/RTO

· Basit, sezgisel grafik kullanıcı arayüzü (GUI)

· Birinci sınıf müşteri hizmetleri

Double-Take 7.0 çözümü, VMware®, Microsoft® Windows® Server ve Linux için iş sürekliliği, felaketten kurtarma ve platformlar arası geçiş çözümü sağladığı gibi KVM, Microsoft Hyper-V ve Xen hipervizör teknolojilerine de destek sunuyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Veriler İçin Maksimum Koruma - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement