Vıaland Tema Park, Yeni Reklam Filmi İzleyeciyle Buluştu - Son Dakika
Güncel

Vıaland Tema Park, Yeni Reklam Filmi İzleyeciyle Buluştu

Vıaland Tema Park, Yeni Reklam Filmi İzleyeciyle Buluştu

VIALAND'in kendi bünyesindeki kreatif ekibi tarafından hazırlanan reklam filminde, tema parka gelen bir ailenin, tüm gün boyunca her yaşa uygun eğlence üniteleriyle unutamayacakları bir gün geçirdiği anlatılıyor.

07.06.2014 09:44

Türkiye'nin dünya standartlarındaki tek tema parkı olan VIALAND'ın yeni reklam filmi, televizyon izleyicileriyle buluştu.

7'den 77'ye her yaştan ziyaretçisine sınırsız eğlence sunan VIALAND'ın yeni reklam filminde, tema parkın sunduğu; aile, çocuk ve adrenalin temalı eğlence görüntüleri ekran başındakileri heyecanlandırırken, isteyen herkesin tek biletle tüm ünitelerden dilediğince faydalanabildiği de vurgulanıyor.

İşleri hayal kurmak

VIALAND Tema Park'ın, dünya çapındaki örneklerinde olduğu gibi kendi bünyesinde yer alan kreatif ekibi, Tema Park'ın kendi karakterleri olan Kaptan Gaga, Vega ve Apostrof'un da yaratıcıları. Vialand'in düş atölyesinde kurulan bütün hayaller gerçeğe dönüşüyor. Tema Park'ın kreatif ekibi öykü yazarından, kreatif konsept artistlerine, karakter tasarımından illüstratörüne, görsel yönetmeninden prodüksiyon şefine, eğlence konusunda uzman operatörlerden konusunda uzman tüm yöneticilerine, özenle kurulan bir takım ve titizlikle kurgulanan hayallerle, benzerine sık rastlanmayacak bir ekip.

Nefesler de kesiliyor, fetihler de yapılıyor
120 bin metrekarelik alanda kurulu olan ve Türkiye'de eğlence anlayışına farklı bir boyut kazandıran VIALAND Tema Park, yeni sezonda eğlence severlerin hizmetine sunduğu Nefeskesen ve Fatih'in Rüyası üniteleri ile de ilgi odağı olmaya devam ediyor. Dünyanın en fazla adrenalin yaratan roller coaster'larından biri olan Nefeskesen 110 km hıza 3 saniyede çıkarken, 'Fatih'in Rüyası' ise,
Fatih Sultan Mehmet'in İstanbul'u fethini, robot heykellerle birlikte ziyaretçilere canlı canlı yaşatıyor.

SüngerBob ve Kaşif Dora çocukları bekliyor

Sevimli minikler kadar yetişkinler tarafından da sevilerek takip edilen SüngerBob ise VIALAND Tema Park'ta,
herkesi büyüleyici denizaltı macerasına davet ediyor. Sadece çocuklar için değil, eğlenceli ve kahkaha dolu zaman geçirmek isteyen yetişkinler için de harika bir seçenek oluşturan SüngerBob en iyi animasyon, en iyi ses düzenlemesi gibi birçok alanda 9 Emmy ödülünün yanı sıra uluslararası 26 farklı ödüle de sahip.

Başta anaokulu çağındaki kız çocukları olmak üzere, keşfetmeyi seven tüm miniklerin çok yakından tanıdığı Kaşif Dora da, VIALAND Tema Park'ın sevimli ziyaretçilerine bambaşka bir dünyanın kapılarını açıyor. 4 boyutlu sinema keyfi ile çocukları hem eğlendiren hem de eğiten harika bir maceraya çıkaran Kaşif Dora
onlara, unutamayacakları bir gün geçirmeleri için de fırsat sunuyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Vıaland Tema Park, Yeni Reklam Filmi İzleyeciyle Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement