Virüslü E-Postalarla Vurgun Yapan Çetenin Üyeleri Adliyede (2) - Son Dakika
Güncel

Virüslü E-Postalarla Vurgun Yapan Çetenin Üyeleri Adliyede (2)

İzmir'de, Tinba virüslü e-posta gönderdikleri kişilerin bilgilerini ele geçiren daha sonra, hesaplarındaki paraları, üçüncü kişilerin hesaplarına aktararak haksız kazanç elde ettiği öne sürülen şebeke üyeleri adliyeye sevk edildi.

28.06.2013 22:09

12 KİŞİ TUTUKLANDI

İzmir'de, Tinba virüslü e-posta gönderdikleri kişilerin bilgilerini ele geçiren daha sonra, hesaplarındaki paraları, üçüncü kişilerin hesaplarına aktararak haksız kazanç elde ettiği öne sürülen şebeke üyeleri adliyeye sevk edildi. Mahkemede hakim karşısına çıkan 19 şüpheliden 12'si tutuklandı. 7 şüpheli ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

YY (RT)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Virüslü E-Postalarla Vurgun Yapan Çetenin Üyeleri Adliyede (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement