Vodafone, İş Dünyasını "İstanbul Champions Running'de" Koşturacak - Son Dakika
Güncel

Vodafone, İş Dünyasını "İstanbul Champions Running'de" Koşturacak

Vodafone, İş Dünyasını "İstanbul Champions Running\'de" Koşturacak

Vodafone, şirket çalışanlarından oluşan koşu takımlarına, ekip olarak hareket etmenin keyifli ve eğlenceli yönünü yaşatacak.

15.05.2013 12:14

Vodafone, şirket çalışanlarından oluşan koşu takımlarına, ekip olarak hareket etmenin keyifli ve eğlenceli yönünü yaşatacak.

Vodafone açıklamasına göre, Türkiye'nin lider firmalarının çalışanlarından oluşan takımlar, "Vodafone Istanbul Champions Running" etkinliğinde 26 Mayıs Pazar günü Belgrad Ormanı parkurunda ekip halinde koşacak.

Vodafone İstanbul Avrasya Maratonu'na hazırlık niteliğindeki yarışma ile şirket içi takım ruhunun pekiştirilmesi ve şirketler arası rekabet ortamının teşvik edilmesi hedefleniyor. "Her plaza çalışanı sporcudur" sloganıyla hayata geçen Vodafone Istanbul Champions Running koşusuna 35'den fazla takım ve 300'ü aşkın çalışanın katılımını bekleniyor.

En hızlı takım, en hızlı kadın ve en hızlı erkek yarışmacıların ödüllendirileceği yarışmaya her şirket en az 5, en fazla 20 kişi ile katılabilecek. 6 kilometrelik parkuru tamamlayan takımlar arasından en kısa sürede parkuru bitiren takım şampiyon olacak.

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy, teknolojik yatırımları sürdürmenin yanı sıra, sosyal ve kültürel gelişime destek sunacak yatırımları da önemsediklerini belirterek, "Vodafone İstanbul Champions Running'i, Vodafone Türkiye olarak adımızı verdiğimiz, Türkiye'nin en geniş katılımlı kitlesel organizasyonu Vodafone İstanbul Avrasya Maratonu'na bir hazırlık etabı olarak konumlandırıyoruz.

Vodafone Türkiye olarak, müşterilerimizin hem iş hem de sosyal hayatlarında yanlarında olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz" ifadelerini kullandı.

Dereceye giren tüm koşuculara çeşitli hediyeler verilirken, yarışmanın en hızlı kadın ve erkeği, 3 Kasım'da yapılacak New York Maratonu'nu yerinde izleme şansı elde edecek ve birinci gelen takım kaptanları özel hediyeler kazanacak.

İstanbul Champions Running katılımcıları, Hillside City Club ile yarışa hazırlanacak. Hillside Sports Team eşliğinde koşu bilgilendirme seminerleri ve antrenmanları düzenlenecek. - İSTANBUL

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Vodafone, İş Dünyasını 'İstanbul Champions Running'de' Koşturacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement