Wındsurf'ün En İyileri Alaçatı'da - Son Dakika
Güncel

Wındsurf'ün En İyileri Alaçatı'da

Wındsurf\'ün En İyileri Alaçatı\'da

Dünyanın en iyi windsurf'çülerinin katılımıyla, Pegasus Hava Yolları ana sponsorluğunda bu yıl 7'ncisi düzenlenen Pegasus Airlines PWA Windsurf Dünya Kupası, açılış kortejiyle başladı.

19.08.2013 12:21

Dünyanın en iyi windsurf'çülerinin katılımıyla, Pegasus Hava Yolları ana sponsorluğunda bu yıl 7'ncisi düzenlenen Pegasus Airlines PWA Windsurf Dünya Kupası, açılış kortejiyle başladı.

Alaçatı Belediye Başkanı CHP'li Muhittin Dalgıç ve PWA Başkanı Jimmy Diaz'ın da yer aldığı açılış kortejinde ABD, Avustralya, Fransa ve İtalya başta olmak üzere 20 ülkeden Pegasus Airlines PWA Windsurf Dünya Kupası'na katılan dünyaca ünlü windsurf'çüler de yürüdü. Kortej, efsanevi windsurf'çülerin ülke bayraklarıyla Alaçatı sokaklarında müzik eşliğinde yürümeleriyle devam ettikten sonra bir DJ performansıyla sona erdi.

Alaçatı Beach Resort'ta düzenlenecek ilk yarışla başlayacak Pegasus Airlines PWA Windsurf Dünya Kupası'nda, 19 Ağustos'tan itibaren bir hafta boyunca slalom kategorisinde Erkeklerde Kore ve Costa Brava'dan sonra 3'üncü ayak, bayanlarda ise Kore'den sonra final olan ikinci ayak yarışları gerçekleştirilecek. Dünyanın en hızlı windsurf'çülerinin rüzgar aşkına dalgalarla yarışacağı kupa, hafta boyunca sürecek keyifli aktivitelerin ardından 24 Ağustos günü gerçekleştirilecek final yarışları ve ödül töreniyle sona erecek.

Pegasus Airlines PWA Alaçatı yarışlarına, dünyanın en iyi slalom windsurfçüleri'nden efsane sporcu, 41 kez dünya şampiyonu olan Björn Dunkerbeck ve beş kez üst üste dünya şampiyonluğu ünvanına sahip Antoine Albeau ile kadınlar kategorisinde 2012 PWA Kadınlar Dünya Şampiyonu Valerie Arrighetti ve 2012 Dünya ikincisi Karin Jaggi gibi windsurf ustaları başta olmak üzere dünyanın en iyi sörf yarışçıları katılıyor. Milli windsurf'çülerimiz Çağla Kubat ve Dilara Uralp gibi isimler de dereceye girebilmek için mücadele edecek.

Pegasus Airlines PWA Windsurf Dünya Kupası bir hafta boyunca SportsTV ekranlarından ve www.facebook.com/PegasusHavayollari/app_401226443315264 adresindeki Facebook sayfasından takip edilebilecek. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Wındsurf'ün En İyileri Alaçatı'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement