WWE'de Sadece D-Smart'ta! - Son Dakika
Güncel

WWE'de Sadece D-Smart'ta!

WWE\'de Sadece D-Smart\'ta!

Televizyonların aksiyon ve eğlenceyi birleştiren eşsiz şovu WWE, D-Smart'ta doludizgin devam ediyor.

31.05.2013 16:57

Dünyanın en ateşli güreşçilerinin kıran kırana mücadelesi, 1 Haziran Cumartesi saat 22.00'da D-Smart 77. kanal Smart Spor ve HD keyfiyle Smart Spor HD'de izleyicilerle buluşacak.

Türkiye'nin önde gelen dijital yayın platformu D-Smart, heyecan dolu televizyon şovu WWE'yi seyircilerine sunmaya devam ediyor. Dünyanın en güçlü ve yetenekli güreşçilerinin dövüş sporlarının heyecanını eğlence ile buluşturduğu WWE, 1 Haziran Cumartesi saat 22.00'de D-Smart 77. Kanal Smart Spor ve Smart Spor HD'de ekrana gelecek.

'Extreme Rules' öncesi son hafta, heyecan dorukta!

RAW'da dans yarışmasında Chris Jericho ile Fandango hünerlerini gösteriyor. Eleme usulü yapılan 6 kişilik takım maçında John Cena ile Team Hell No güçlerini The Shield karşısında birleştiriyor. Steel Cage maçı öncesinde Triple H ile Brock Lesnar arasında gerilim tavan yapıyor.

SMACKDOWN'da ise Extreme Rules'da maçı olan isimler sırasıyla ringi dolduruyor ve bir tören geçidi görkemi yaşatıyorlar. Seth Rollins ve Roman Reigns kemer maçları öncesinde The Usos karşısında antreman yapıyor. Alberto Del Rio, Randy Orton ve Sheamus zorlu takım maçında Jack Swagger, Big Show ve Mark Henry karşısına çıkıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel WWE'de Sadece D-Smart'ta! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement