WWE'DE Wrestlemanıa Sonrası İlk Hafta D-Smart'ta - Son Dakika
Güncel

WWE'DE Wrestlemanıa Sonrası İlk Hafta D-Smart'ta

WWE\'DE Wrestlemanıa Sonrası İlk Hafta D-Smart\'ta

WWE'nin her sene en çok beklenen organizasyonu olan Wrestlemania sonrası mücadeleler, tüm hızıyla devam ediyor.

26.04.2013 09:45

WWE fanları, bu büyük şöleni 27 Nisan Cumartesi saat 22.00'da D-Smart 78. Kanal Smart Spor 2 ve HD kalitesiyle Smart Spor 2 HD'de seyredebilecek.

Türkiye'nin önde gelen dijital yayın platformlarından D-Smart, aksiyonun ve eğlencenin mükemmel birleşimi WWE'yi izleyicilerle buluşturmaya devam ediyor.

WWE'de Wrestlemania sonrası ilk hafta…

Intercontinental Kemeri'ni The Miz'e kaptıran Wade Barrett, rövanş maçına çıkıyor. Alberto Del Rio, Handicap Maçı'nda Jack Swagger ve Zeb Colter karşısında zor anlar yaşıyor. The Undertaker 21-0 sonrası ringe ayak basıyor. Yeni WWE Şampiyonu John Cena, karşısında rakip olarak #1 Contender olmak isteyen Mark Henry'i buluyor, RyBack işleri daha da karıştırıyor.

Kemerlerini korumayı başaran Team Hell NO, Prime Time Players ile karşılaşıyor. Brock Lesnar engelini başarı ile geçen Triple H, sürpriz bir şekilde 6'ya 1 kalıyor. İhanete uğradıklarını düşünen Sheamus ve Randy Orton, Big Show karşısında intikam arıyor. Y2J Chris Jericho ile Dolph Ziggler oldukça kalabalık bir ortamda izleyenlerin nefesini kesiyor.

Hepsi ve daha fazlası 27 Nisan Cumartesi gecesi 22.00'dan itibaren D-Smart 78. Kanal Smart Spor 2 ve HD keyfiyle Smart Spor 2 HD ekranlarında.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel WWE'DE Wrestlemanıa Sonrası İlk Hafta D-Smart'ta - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement