Yahya Kaptanlılardan Hizmet Teşekkürü - Son Dakika
Güncel

Yahya Kaptanlılardan Hizmet Teşekkürü

Yahya Kaptanlılardan Hizmet Teşekkürü

Karaosmanoğlu'na konuk olan Y. Kaptan Muhtarı Akgün ile mahalle sakinleri, hizmetler için teşekkürlerini iletti.

06.01.2012 14:30

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Yahya Kaptan Muhtarı Haluk Akgün ile Yahya Kaptan Toplu Yapı Başkanı Abdurrahman Subaşı'nı kabul etti. Muhtar Akgün, Subaşı ve beraberindekiler, Başkan Karaosmanoğlu'na Yahya Kaptan Mahallesi'ne hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

MUHTAR VE TOPLU YAPI YÖNETİMİ

İzmit'e bağlı Yahya Kaptan Mahallesi Muhtarı Haluk Akgün, Yahya Kaptan Toplu Yapı Başkanı Abdurrahman Subaşı ve yöneticiler Akın Ulamış ile Ali Rıza İnceyıldız, Başkan Karaosmanoğlu'nu ziyaret etti. Muhtar Akgün ile ziyarete katılanlar, Başkan Karaosmanoğlu'na Yahya Kaptan Mahallesi'ne Büyükşehir'in hizmetlerinden dolayı teşekkürlerini iletti.

UZUN YILLARDIR YAPILMAYANLAR YAPILDI

Muhtar Akgün ile beraberindeki Yahya Kaptanlılar, ''Size Yahya Kaptan'a olan hizmetlerinizden dolayı teşekkür etmek için ziyarete geldik. Ana caddelerimizin kaldırımları yenilendi, ara sokaklarımız komple asfaltlandı. Yahya Kaptan'a olan ilginiz, alakanız ve hizmetleriniz için teşekkür ediyoruz. Uzun yıllardır yapılmayan hizmetler yapıldı'' ifadesini kullandı.

NE İSTEDİYSEK YAPTILAR

Yahya Kaptan'a çok önemli alt yapı çalışmaları yapıldığına değinen muhtar Akgün ile beraberindekiler, ''Alt yapı çalışmaları için İSU Genel Müdürlüğü'ne ve üst yapıda yapılan hizmetler için Park ve Bahçeler biriminize de teşekkür ediyoruz. Bizi hiç kırmadılar, ne hizmet istediysek yerine getirdiler'' açıklamasını yaptı. Yahya Kaptan'da eskiden yaşanan görüntülerin artık kalmadığını, yürüyüş yolunu Köseköy'e kadar uzattıklarını hatırlatan Başkan Karaosmanoğlu, Yahya Kaptan'a hizmetlerinin devam edeceğini söyledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yahya Kaptanlılardan Hizmet Teşekkürü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement