Yalova'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Güncel

Yalova'dan Kısa Kısa

Yalova\'dan Kısa Kısa

Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, ikinci kez Baro Başkanlığına seçilen Yalova Baro Başkanı Hakan Gergeroğlu'na iadei ziyarette bulundu.

02.11.2016 12:25

Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, ikinci kez Baro Başkanlığına seçilen Yalova Baro Başkanı Hakan Gergeroğlu'na iadei ziyarette bulundu.

Salman da Hukuk İşleri Müdürü Gülden Atik ve belediye avukatları ile baroyu ziyaret etti.

Ziyarette Baro Başkanı Gergeroğlu ve yönetim kurulu üyeleri Av. Ahmet Engin Bilgiç, Av. Elif Turnacı Çavuş, Av. Gökçe Güngörmüş, Av. Şefik Akın, Av. Ertan Tunç, Av. Mehmet Tekin hazır bulundu.

Yeni yönetime görevinde başarılar dileyen Salman, "İkinci kez Baro Başkanlığına seçilen Gergeroğlu'nu tekrar tebrik ediyorum. Ülkemizin içinde bulunduğu durum ve refahı için baro başkanımıza ve yönetim kurulu üyelerine büyük görev düşüyor. Yaptıkları çalışmaların Yalova için hayırlı olmasını temenni ediyor, yeni yönetime bir kez daha başarılar diliyorum." ifadesini kullandı.

"Deni·z ve Dalga" temalı resi·m sergi·si· açıldı

Ressam Harun Arı'nın guaj ve yağlı boya eserlerinden oluşan "Deniz ve Dalga" temalı resim sergisi Yalova Belediyesi Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında açıldı.

Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, açılış kurdelesini Arı ile kesti. Salman, yurt içi ve yurt dışında çok sayıda sergi açan ve sanat eğitimcisi olan Arı ile sergiyi gezerek yaptığı eserler hakkında bilgi aldı.

Salman'a sanata ve sanatçıya verdiği destekten ötürü teşekkür eden Arı, yaptığı bir tabloyu kendisine hediye etti. Eserleri tek tek inceleyen Salman, sergi sonunda Arı ile hatıra fotoğrafı çektirerek, anı defterine de yazı yazdı.

Yalova Sanat Galerisinde 09.00-18.00 saatlerinde gezilebilen sergi, 15 Kasım Salı gününe kadar açık kalacak.

Genç Tema Kulübü üyelerinden Güner'e ziyaret

Yalova Genç TEMA Kulübü üyeleri, Yalova Belediye Başkan Yardımcısı Jülide Güner'i makamında ziyaret etti.

Yalova Genç TEMA Kulübü üyelerini makamında ağırlayan Güner, kendilerinden yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Üye sayılarının bin 400'ü bulduğunu, 168 üyenin aktif olarak düzenlenen etkinliklere katıldığını belirten Genç TEMA Kulübü üyeleri, bugüne kadar 16 etkinlik ve sosyal sorumluluk projesi gerçekleştirdiklerini ifade etti.

Bu etkinliklere Yalova Belediyesinin destek verdiğini dile getiren kulüp üyeleri katkılarından dolayı Güner'e teşekkür etti.

Güner ise TEMA'nın ülke genelinde önemli çalışmalara imza attığını hatırlatarak, "Yalova Şubesi de kentimizin yararına olacak, halkımızı bilinçlendirecek, farkındalık yaratacak projeleri ortaya koyuyor. Yalova Belediyesi olarak bizde bu çalışmalara elimizden geldiğince destek oluyoruz ve olmaya da devam edeceğiz." dedi.

"Gezici Şeffaf Oda" uygulaması

Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman'ın, her hafta perşembe günleri mahallelerde gerçekleştirdiği "Gezici Şeffaf Oda" uygulamasını belediyede sürdüreceği bildirildi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, yaz sezonu boyunca her hafta bir mahalleye giden ve mahalle sakinlerini dinleyen Başkan Salman, bu haftadan itibaren halk günlerini belediyede gerçekleştirecek.

"Birlikte yöneteceğiz, sevgiyle büyüteceğiz" diye çıktıkları yolda halkın yönetime katkısını sağlamak amacıyla halk görüşmelerine büyük önem verdiklerini belirten Salman, "Yaz süresince halkımızın ayağına gidiyor, ilettikleri talepleri yerinde inceliyor ve ivedilikle yapımını sağlıyoruz. Hava şartları olumsuzlaştığı için halk görüşmelerini bu haftadan itibaren salı günleri sabah 08.00- 09.00'da Şeffaf Oda'da perşembe günleri ise 10.00-12.00 saatlerinde başkanlık makamında sürdüreceğiz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Yalova'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement