Yalvaç'taki Cinayet - Son Dakika
Güncel

Yalvaç'taki Cinayet

Yalvaç\'taki Cinayet

Isparta'nın Yalvaç ilçesinde 2012 yılında kendisine tecavüz ettiğini öne sürdüğü kişiyi av tüfeğiyle vurduktan sonra başını kesen hamile kadının dünyaya getirdiği kız çocuğu evlatlık verildi.

02.01.2014 16:11

Yalvaç'ta 2012 yılında kendisine tecavüz ettiğini öne sürdüğü kişiyi av tüfeğiyle vurduktan sonra başını kesen hamile kadının dünyaya getirdiği kız çocuğu evlatlık verildi.

İlçeye bağlı Koruyaka köyünde kendisine tecavüz ettiğini öne sürdüğü Nurettin G'yi av tüfeğiyle vuran ve bıçakla başını kesen Nevin Yıldırım, çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştı.

Olay sırasında 6 aylık hamile olan Yıldırım, tutuklu bulunduğu Isparta E Tipi Kapalı Cezaevinde sancılarının artması üzerine Isparta Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesine kaldırılmış, 17 Kasım 2012'de 3,5 kilo ağırlığında bir kız çocuğu dünyaya getirmişti.

Isparta Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğüne bağlı çocuk yuvasına 19 Kasım 2012'de yerleştirilen ve "Elif Sıla" adı verilen bebek, annasinin istememesi nedeniyle 4 aylıkken Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünce bir aileye evlatlık verildi.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Yakup Kütük, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bebeğin 4 aylık oluncaya kadar çocuk yuvasında bakıldığını, ardından bir aileye evlatlık verildiğini söyledi.

Talep eden aileye yürütülen araştırmalar sonucunda bebeğin evlatlık verildiğini, aileyi ve nerede yaşadıklarını açıklayamayacağını ifade eden Kütük, "Çocuk güvenilir bir ailede, konunun takipçisiyiz" dedi.

Öte yandan Nevin Yıldırım'ın, Yalvaç Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki yargılaması devam ediyor. - Isparta

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Yalvaç'taki Cinayet - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement