Yangına "Kepçeli" Müdahale - Son Dakika
Güncel

Yangına "Kepçeli" Müdahale

Yangına "Kepçeli" Müdahale

Mersin’in Erdemli ilçesinde bir evin deposunda çıkan yangının söndürülmesinde sıkılan su yeterli olmayınca, iş makinesiyle müdahalede bulunuldu.

11.06.2015 15:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin'in Erdemli ilçesinde bir evin deposunda çıkan yangının söndürülmesinde sıkılan su yeterli olmayınca, iş makinesiyle müdahalede bulunuldu.

Edinilen bilgiye göre, yangın ilçeye bağlı Arpaçbahşiş Mahallesi 211. Cadde üzerindeki Salim Çelikkaya adlı vatandaşın evinin altındaki depoda çıktı. Evin üst katındaki tadilatta kullanılan kaynaktan çıkan kıvılcım evin alt katındaki depoda bulunan yaklaşık 3 bin ahşap kasayı tutuşturdu. Alevleri fark eden vatandaşlar yangını söndürmek için tarım ilaçlamasında kullanılan makina ve yangın tüpleriyle müdahale etti. Çağrılan 2 itfaiye aracı daha alevlere müdahale etti. Ancak içten içe yanan kasaları tamamen söndürmek mümkün olmadı. Bunun üzerine yangın yerine belediyeye ait bir de kepçe çağrıldı. Yangına kepçeyle müdahale edildi. Kasalar kepçe kovasıyla çekilerek söndürme işlemi sürdürüldü. Maddi hasar oluşan yangın söndürülünce, mahalleli de derin bir nefes aldı.

Yangınla ilgili soruşturma sürüyor. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Yangına 'Kepçeli' Müdahale - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement