Yangını da Sevgi Eli Söndürdü - Son Dakika
Güncel

Yangını da Sevgi Eli Söndürdü

Yangını da Sevgi Eli Söndürdü

Denizli Belediyesi Sevgi Eli, Akdere Köyü'nde yangın sonrası mağdur olan ailelere, yardım elini uzattı.

12.07.2012 15:38  Güncelleme: 16:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Denizli Belediyesi Sevgi Eli, merkeze bağlı Akdere Köyü'nde, Denizli Belediyesi İtfaiye Ekipleri'nin çıkan yangını söndürmesinin ardından harekete geçerek mağdur olan ailelere yardım elini uzattı.

Sevgi Eli, hayırseverlerin bağışladıklarını ihtiyaç sahiplerine ulaştırmaya devam ediyor. Akdere'de kısa süre önce elektrik kontağından çıkan yangında evleri yanan ailelerin imdadına Sevgi Eli yetişti.

5 evin tamamen kül olduğu ve 2 evin de kısmen zarar gördüğü korkunç yangın, Denizli Belediyesi İtfaiye Ekipleri'nin müdahalesiyle söndürüldü. Sevgi Eli de, itfaiye ekipleriyle koordineli olarak ailelerin acil ihtiyaçlarını belirleyerek harekete geçti.

Sevgi Eli yardım ekibi, 2 kamyon dolusu gıda, giyecek ve ev eşyasıyla 60 km uzaklıktaki Akdere'ye giderek yangın mağduru ailelerin yüreklerine su serpti. Öncelikli olarak acil ihtiyaçlar hemen karşılandı. Yangında evleri kullanılamaz olan tüm eşyaları yanan 5 aileden Ali Bayram ve Hasan Kakık, akrabalarının kullanmadıkları evlerine taşındı. Sevgi Eli de, evde hiç eşyası olmayan söz Bayram ve Kakık ailelerinin evlerini gıda, giysi ve ev eşyasıyla doldurdu. Sevgi Melekleri, tüm eşyaları büyük bir dikkatle indirerek evi temizleyip yerleştirdi. Yangın mağduru diğer 3 ailenin ise ihtiyaçları not edildi. Şuan akrabalarının evinde kalan söz konusu aileler, yeni ev taşınmalarının ardından gıda, giysi ve ev eşyası yardımı yapılacak.

Yüreklerdeki yangını söndüren Sevgi Eli, Ramazan ayı boyunca düzenli olarak aileleri ziyaret edip tüm ihtiyaçlarını karşılamaya devam edecek.

AKDERE'DEKİ YANGIN

Denizli merkeze bağlı 60 km uzaklıktaki Akdere Köyü'nde çıkan yangında 5 ev tamamen yanarak kullanılamaz hale gelmiş, 2 ev kısmen zarar görmüş ve korkunç yangın Denizli Belediyesi İtfaiye Ekipleri'nin müdahalesiyle can kaybına yol açmadan söndürülmüştü.

Ahşap bir evin elektrik panosunun şase yapması sonucu çıktığı tahmin edilen yangın bölgede itfaiyenin bulunmaması nedeniyle kısa süre içerisinde büyüyerek evin tamamına yayıldı. Köyde su tankerleriyle yangına müdahale etmeye çalışan köylüler alevleri söndüremeyince Denizli Belediyesi itfaiyesinden yardım istendi. Denizli Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri de zaman kaybetmeden yola çıkarak yangına müdahale etti.

Olay yerine vardığından alevlerin 6 evi sardığını gören itfaiye ekipleri ise hemen alevlere müdahale ederek yangını kontrol altına aldı. Kısa sürede söndürülen yangından geriye ise kül olmuş 5 ev kaldı.

Denizli Belediyesi İtfaiye Ekipleri'nin söndürdüğü yangın sonrasında da Sevgi Eli yüreklerde tutuşan yangına su serpti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yangını da Sevgi Eli Söndürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement