Yaralı Hastaneye Taşınırken Araç Kaza Yaptı - Son Dakika
Güncel

Yaralı Hastaneye Taşınırken Araç Kaza Yaptı

Yaralı Hastaneye Taşınırken Araç Kaza Yaptı

Konya'da Kadıoğlu Belediyesi'ne ait yolcu taşıyan midibüs, sis ve buzlanma nedeniyle kontrolden çıkıp devrildi.

14.01.2013 15:50

Konya'da Kadıoğlu Belediyesi'ne ait yolcu taşıyan midibüs, sis ve buzlanma nedeniyle kontrolden çıkıp devrildi. Kazada yaralanan 16 kişiden durumu hafif olan midibüs şoförü Selçuk Yıldırım, yoldan geçen kamyonetle hastaneye götürülürken, bu araç da yol kenarındaki kum yığınına çarpıp takla attı. Yıldırım, ambulansla hastaneye kaldırıldı. İki kazada toplam 18 kişi yaralandı.

İlk kaza, bugün saat 07.45'de Sarayönü- Kadıoğlu yolu Özkent Köyü yakınlarında meydana geldi. Selçuk Yıldırım yönetimindeki Kadıoğlu Belediyesi'ne ait yolcu taşıyan 46 yaşındaki Selçuk Yıldırım yönetimindeki 42 Z 2142 plakalı minibüs buzlanma ve sis nedeniyle kontrolden çıkıp devrildi. Kazada, şoför Yıldırım ile birlikte 15 yolcu yaralandı. Yaralı yolcular, çevre ilçelerden de sevk edilen ambulanslarla Sarayönü Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Hafif yaralı Yıldırım da, hastaneye gitmek için yoldan geçen İbrahim Temel yönetimindeki 42 Z 3670 plakalı kamyonete bindi.

KAMYONET TAKLA ATTI

Temel'in yönetimindeki kamyonet, yaklaşık 3 kilometre ileride Hızlı Tren Alt Geçidi yakınındaki kum yığınına çarpıp takla attı. İkinci kaza ile şoför Yıldırım'ın yarası ağırlaştı. Yıldırım, kamyonet sürücüsü Temel ve yanında bulunan Ayşe Temel, ambulanslarla Sarayönü Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan Selçuk Yıldırım'ın sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Midibüsün devrilmesi sonucu meydana gelen kazada Selçuk Yıldırım ile birlikte Haydar Hatipoğlu, Mustafa Minkeser, Habib Gümüş, Adnan Durmaz, Abdil Koçak, Erol Serin, Yusuf Bulduk, Mustafa Gürbüz, Onur Gürbüz, Musa Bulduk, Recep Yıldırım, Muzaffer Gürbüz, İsmet Koçak, Gültekin Koçak, Mevlüt Buğa adlı yolcular yaralandı. - Konya/ Sarayönü

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yaralı Hastaneye Taşınırken Araç Kaza Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement