Yaşar Güner Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika
Güncel

Yaşar Güner Son Yolculuğuna Uğurlandı

Yaşar Güner Son Yolculuğuna Uğurlandı

İstanbul'daki evinde hayatını kaybeden tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu Yaşar Güner, son yolculuğuna uğurlandı.

02.04.2013 15:12

İstanbul'daki evinde hayatını kaybeden tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu Yaşar Güner, son yolculuğuna uğurlandı.

Yaşar Güner için Teşvikiye Camii'nde düzenlenen cenaze törenine Zeki Alasya, Mehmet Aslantuğ, Gani Rüzgar Şavata, Deniz Türkali, Metin Coşkun ve Ali Erkazan'ın da aralarında bulunduğu çok sayıda sanatçı katıldı. Taziyeleri kabul eden Yaşar Güner'in eşi Neşe Yulaç'ın ayakta durmakta zorlandığı görüldü.

Sevdikleri insanların giderek azaldığını ifade eden Zeki Alaysa, "Hepsi birbirinden kıymetli dostlarımız, meslektaşlarımız, kardeşlerimiz. Birer, ikişer gidiyorlar. Yaşar gerçek bir emekçi, gerçek bir sanat ehli bir dost, çok sevdiğim bir kardeşimdi. Onu da kaybettik. Sevdiğimiz insanlar, canımız ciğerimiz insanlar giderek azalıyorlar. Söyleyecek bir şey yok. Allah rahmet eylesin" ifadelerini kullandı.

Yaşar Güner'in eşi Neşe Ulaç ise duyduğu üzüntüyü ifade ederek, "Çok üzgünüm. Yaşar hiç durmayan sürekli çalışan bir insandı. Yazardı, okurdu. Yeni tiyatro ürünleri üretmişti. Onlar bu sene sahneye koyulacaktı. Son zamanlarda yaşanan ölümlerden dolayı çok üzgündü. Çok eski, çocukluk arkadaşlarıydı hepsi. Ne acımasız bir Mart yılı diyordu. Sevdiklerimi kaybettim diyordu. En son kendi gitti" şeklinde konuştu.

Teşvikiye Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Yaşar Güner'in cenazesi alkışlar eşliğinde cami avlusundan çıkartılarak, defnedilmek üzere Yeni Ayazağa Mezarlığı'na götürüldü. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Yaşar Güner Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement