"Yaşasın Hayat! Enstitüsü" - Son Dakika
Güncel

"Yaşasın Hayat! Enstitüsü"

"Yaşasın Hayat! Enstitüsü"

"Yaşasın Hayat! Enstitüsü" detoks programları ile bedeninizi ve ruhunuzu yaza hazırlıyor

18.04.2013 08:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Prof. Dr. Osman Müftüoğlu yönetimindeki Yaşasın Hayat! Enstitüsü'nün hızlı ve etkili sonuç alabileceğiniz detoks programları Palmalife Bodrum Resort & Spa'da başlıyor.

Prof. Dr. Osman Müftüoğlu yönetimindeki Yaşasın Hayat! Enstitüsü, dünyanın en güzel kıyı kasabalarından biri olan Bodrum'da, Palmalife Bodrum Resort & Spa işbirliği ile farklı bir yaşam merkezi sunuyor. Sağlıklı beslenme, kilo yönetimi, wellness gibi pek çok alanda hizmet veren ve herkes için daha sağlıklı bir yaşamın kapılarını açan Yaşasın Hayat! Enstitüsü, kişiye özel detoks programları ile ruhunuzu ve bedeninizi dinlendirmenize yardımcı oluyor.

Konuklarını kişiye özel programlar, sağlıklı ve olağanüstü lezzetli tarifler, kilo kontrolü sağlayan, vücudu forma sokan ve her yerde uygulanabilir aktivite programlarıyla tanıştıran Yaşasın Hayat! Enstitüsü beslenme programları ve detoks kürleri ile bedeninizi toksinlerden arındırmanızı sağlıyor. Aktivite programları dışında cilt bakımı, cilt gençleştirme ve cilt sorunlarını giderme konusunda Anti – Aging/ Skin Care uygulamaları ile bilimsel, doğal ve etkili yöntemler de bulunuyor.

Palmalife Bodrum Resort&Spa Mutfağından Evinize Servis İmkanı

Otelde konaklayabileceğiniz tam zamanlı ya da yarı zamanlı programların yanında günlük yaşantınızdan kopmamak için otel dışından da takip edebileceğiniz programlar sunan Yaşasın Hayat! Enstitüsü sizleri hafiflemeye, yenilenmeye, daha sağlıklı ve huzurlu bir yaşama davet ediyor. Kişiye özel menülerle hazırlayan yemekleri otel dışında yemek isteyenler içinse eve servis imkanı sunuyor.

Baharatlar Dahil Her Şey Kişiye Özel

Tüm programların kişiye özel olarak uygulandığı Yaşasın Hayat! Enstitüsü'nde kişiye özel yemek tabakları oluşturuluyor. Her konuğun günlük ölçümlerinin yapıldığı ve değerlerinin kontrol altında tutulduğu merkezde, kullanılan baharatlar dahil her şey kişiye özel olarak seçiliyor. İhtiyacınıza göre çeşitli detoks içeceklerinin hazırlandığı merkezde ödem söktürücü, karaciğer temizleyici, sindirim sistemi düzenleyici, bağışıklık sistemini güçlendirici, portakal takviyeli sakinleştirici, tarçınlı rahatlama çayı ve antioksidan özellikli gibi birbirinden farklı içecekler seçenekler arasında yer alıyor

Detoks programlarının vazgeçilmezi; EGZERSİZ

Palmalife Bodrum Resort & SPA Hotel eşsiz denizi, olağanüstü kumsalı ve bulunduğu koyla bütünleşen yemyeşil doğası ile misafirlerine çok özel bir konaklama deneyimi yaşatıyor. Kişinin yaşına, vücut yapısına göre hazırlanan egzersizler, kumda ya da doğada yapılan yürüyüşler programın en keyifli aktiviteleri olarak gündelik yaşamın içine yer ediniyor.

Özel Terapiler ve Cilt Bakımları

Spa kavramının dünyaca ünlü adresi olan ESPA Spa'da yer alan her bakım size, kişiselleştirilmiş bakım deneyiminin ve lüksün en üst noktasını yaşatıyor. Bakımlarda kullanılan özel ESPA ürünleri, içerdiği doğal maddelerin kalitesine, saflığına ve uyumuna göre kategorize edilerek uygulanıyor. %100 doğal içerikli olan ESPA ürünleri ile yapılan tüm cilt bakımlarında oksijen oranı yüksek hava ve deniz suyunun iyileştirici etkisinden yararlanılıyor.

İdeal sağlığa kavuşmak ve bunu devam ettirmek, dengeli beslenmek, düzenli fiziksel aktivite yapmak, stresi kontrol altında tutmak, kaliteli bir uyku uyumak… "Wellness Yaşam Biçimi" için gerekli olan tüm bileşenleri, hayat felsefenizi, yaşam tarzınızı ve alışkanlıklarınızı yenilemeniz için Yaşasın Hayat! Enstitüsü sizinle birlikte…

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Yaşasın Hayat! Enstitüsü' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement