Yaşlı Çifti Tapu ve Paraları İçin Darp Ettiler - Son Dakika
Güncel

Yaşlı Çifti Tapu ve Paraları İçin Darp Ettiler

Yaşlı Çifti Tapu ve Paraları İçin Darp Ettiler

Yatağan’a bağlı Hisarardı köyünde, yaşlı bir çifti tapuları ve paralarını gasp etmek için darp ettikleri ileri sürülen biri asker 5 kişi, jandarma ekibi tarafından yakalandı.

31.01.2014 13:34

Yatağan'a bağlı Hisarardı köyünde, yaşlı bir çifti tapuları ve paralarını gasp etmek için darp ettikleri ileri sürülen biri asker 5 kişi, jandarma ekibi tarafından yakalandı.

Olay, 17 Ocak günü Muğla'nın Yatağan ilçesine bağlı Hisarardı köyünde meydana geldi. İddiaya göre; 76 yaşındaki Kazım Turan ve Zehra Turan çiftinin evine gelen aralarında aynı köyden olduğu öğrenilen S.D. isimli şahsın da bulunduğu 5 kişi, yaşlı çiftten köydeki arazilerinin tapularını istedi. Yaşlı çiftin üzerlerine olan arazileri daha önce sattıklarını ve tapuların kendilerinde olmadığını söylemeleri üzerine yaşlı çifti tartaklayan zanlılar, evde para ve kıymetli eşya aradı. Evde tüm aramalara karşın gasp edecek hiçbir şey bulamayan zanlılar, Yatağan'da kiraladıkları plakası tespit edilen araçla köyden uzaklaştı. İhbar üzerine harekete geçen Yatağan Jandarma Komutanlığı ekipleri, eşkali belirlenen zanlıların yakalanması için çalışma başlatırken, daha önce Çine ilçesinde hayvan hırsızlığına karışan A.A. ile askerden izinli geldiği öğrenilen B.B'nin tutuklanarak cezaevine konulduğu öğrenildi. Soruşturmayı derinleştiren jandarma, olaya karıştıkları tespit edilen G.İ. ve T.B.'yi yakaladı. İfadelerinde olayı S.D. isimli arkadaşlarının yaptığını itiraf eden zanlıların ifadesinden yola çıkan ekipler, firari S.D. isimli şahsı yakalayarak adli mercilere sevk etti.

Yağma, kasten yaralama ve konut dokunulmazlığını ihlal suçlarından hakim karşısına çıkarılan S.D., tutuklanarak cezaevine konuldu. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Yaşlı Çifti Tapu ve Paraları İçin Darp Ettiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement