Doğubeyazıt'ta Yatalak Öğrenciye Karnesi Evinde Verildi - Son Dakika
Güncel

Doğubeyazıt'ta Yatalak Öğrenciye Karnesi Evinde Verildi

Doğubeyazıt\'ta Yatalak Öğrenciye Karnesi Evinde Verildi

Doğubayazıt ilçesinde, 'Friedreich ataksisi' nedeniyle yürüme yetisini kaybeden ilkokul öğrencisine karnesi evinde verildi.

25.01.2014 04:24  Güncelleme: 07:57

Doğubayazıt ilçesinde "Friedreich ataksisi" nedeniyle yürüme yetisini kaybeden ilkokul öğrencisine karnesi evinde verildi.

Kaymakam Karahan Daştan, hastalığının ilerlemesi üzerine yatağa mahkum olan ilkokul öğrencisi 12 yaşındaki Murat Tanrıverdi'yi evinde ziyaret etti.

Tanrıverdi'ye teşekkür belgesi ve karnesini veren Daştan, ilçede evde eğitim alan öğrencileri ziyaret edip karnelerini verdiklerini söyledi.

Daştan, Tanrıverdi'nin başarılı bir öğrenci olduğunu belirterek, "Hastalığı okumasına engel olsa da öğretmenlerinin desteğiyle eğitimine kaldığı yerden devam ediyor" dedi.

Baba Yusuf Tanrıverdi de daha önce okula giden oğlunun hastalığı dolayısıyla eğitimine ara verdiğini söyledi.

Küçük Murat'ın okumayı çok istediğini anlatan Tanrıverdi, "Ben de yetkililere başvurdum. Onlardan olumlu cevap geldi. Murat için iki öğretmen evde ders vermeye başladı. Bugün sizlerin böyle bir jest yapıp evimize kadar gelerek oğluma karne vermeniz bizi son derece mutlu etti. Oğlum içinde iyi bir moral oldu" diye konuştu.

Öğretmen Merve Toksöz ise ilçede 5 öğrenciye evde eğitim hizmeti verdiklerini belirterek, "Öğrencimiz çok başarılı. Notları da iyi. Bugün teşekkür belgesi ve çeşitli hediyelerle evde karnesini verdik. Bu tür öğrencilerin desteklenmesi biz eğitimcilerin görevidir" ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Doğubeyazıt'ta Yatalak Öğrenciye Karnesi Evinde Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement