Ydp Genel Başkanı Gündüz, Muş'ta - Son Dakika
Güncel

Ydp Genel Başkanı Gündüz, Muş'ta

Ydp Genel Başkanı Gündüz, Muş\'ta

Yeni Dünya Partisi (YDP) Genel Başkanı Emanullah Gündüz, halk oylamasına ilişkin, "Yeniliğin, gençlerin, ve geleceğin partisi olarak referandumda 'evet' diyoruz.

30.03.2017 10:38

Yeni Dünya Partisi (YDP) Genel Başkanı Emanullah Gündüz, halk oylamasına ilişkin, "Yeniliğin, gençlerin, ve geleceğin partisi olarak referandumda 'evet' diyoruz." dedi.

Halk oylaması çalışmaları kapsamında Muş'a gelen Gündüz, esnaf ziyaretleri yaparak, anayasa değişikliği halk oylamasında "evet" oyuna destek talep etti.

Gündüz, kentteki bir kafeteryada basın mensuplarına yaptığı açıklamada, parti olarak 2030 vizyonuyla hareket eden gençlerin ve geleceğin partisi olarak Doğu ve Güneydoğu turunda halk oylaması çalışması yaptıklarını söyledi.

Türkiye'de, yeni nesil muhalefet kavramıyla olumlu, yapıcı ve üretken bir muhalefet yürüttüklerini dile getiren Gündüz, şunları kaydetti:

"İktidar bir hizmet yapıyorsa biz ona 5 hizmet yaptıracağız. Vatandaşlarımıza hizmet etmeye çalışacağız. Şu anda Doğu ve Güneydoğu'da referandum öncesi 'evet' çalışması yapıyoruz. Biz yapılan şeye bakıyoruz. Yapan kişiye göre değerlendirmiyoruz. Referandumda 'evet'in çıkması Türkiye'nin siyasal işleyişini düzene koyacaktır. Bu anlamda pratik bir sonuç ve hızlı bir hareket kabiliyeti siyaseten kazanılacağına inanıyoruz. Yeniliğin, gençlerin, ve geleceğin partisi olarak referandumda 'evet' diyoruz."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Ydp Genel Başkanı Gündüz, Muş'ta - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement