Yemek Fabrikasında Asansör Kazası: 3 Yaralı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Yemek Fabrikasında Asansör Kazası: 3 Yaralı

Yemek Fabrikasında Asansör Kazası: 3 Yaralı
02.02.2015 22:35

Karabük'te, yemek fabrikasında halatı kopan asansör 2'nci kattan zemin kata düştü.

Karabük'te, yemek fabrikasında halatı kopan asansör 2'nci kattan zemin kata düştü. Asansördeki 3 fabrika çalışanı yaralandı.

Kaza, saat 19.30 sıralarında 100'üncü Yıl Mahallesi 1002 Nolu Cadde'de bulunan 3, 4 ve 5'nci katları yurt, zemin ve diğer iki katı yemek fabrikası olarak kullanılan binada meydana geldi. Yemek fabrikasında kullanılan servis asansörü, halatın kopması sonucu 2'nci kattan zemin kata düştü. Asansörde bulunan işçiler 41 yaşındaki Nurten Savaş, 37 yaşındaki Müyesser Özçelik ve 20 yaşındaki Burak Vatan yaralandı.

Çalışma arkadaşları tarafından asansörden çıkarılan yaralılar, çağrılan 112 Acil Servis ekibinin ilk müdahalesinden sonra Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile özel bir hastaneye kaldırıldı. Yaralıların hayati tehlikesinin olmadığı belirtildi.

Asansörde inceleme yapan polis kazayla ilgili soruşturma başlattı. - K

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yemek Fabrikasında Asansör Kazası: 3 Yaralı - Son Dakika


Advertisement