Yeni Vali Fethiye'yi Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Yeni Vali Fethiye'yi Ziyaret Etti

Yeni Vali Fethiye\'yi Ziyaret Etti

Muğla'nın yeni Valisi Mustafa Hakan GÜVENÇER ilk kez Fethiye'ye geldi.

08.07.2013 16:49  Güncelleme: 16:50

Sabah saat 08.30'da Fethiye Hükümet konağı önünde Kaymakam Ekrem ÇALIK, Garnizon Komutanı Jandarma Binbaşı Faruk AKINCI, Fethiye Belediye Başkanı Behçet SAATCI, Emniyet Müdürü Hüseyin KOCABIYIK, Ölüdeniz Belediye Başkanı Keramettin YILMAZ, Karaçulha Belediye Başkanı Yusuf ÇAYLI, daire amirleri ve sivil toplum kuruluşu başkanları tarafından karşılandı. Fethiye Kaymakamlık binasına geçen Vali Mustafa Hakan GÜVENÇER hükümet konağı bahçesinde bir bankta oturan 80 yaşındaki Ayşe ÖĞMEN isimli bir nine ile sohbet etti. Her hangi bir isteği olup olmadığını sordu. Muğla Valisi Mustafa Hakan GÜVENÇER Fethiye'deki Belediye başkanları, Kamu kuruluşlarının müdürleri, sivil toplum kuruluşları başkan ve üyelerinin yanı sıra siyasi partilerin başkanları ile Kaymakamlık salonunda tanışma toplantısına katıldı. Vali Mustafa Hakan GÜVENÇER burada Fethiye Kaymakamı Ekrem ÇALIK'tan yaklaşık bir buçuk saat süren brifing aldı.

Vali Mustafa Hakan GÜVENÇER burada yaptığı konuşmada; Yakında Ramazan Ayına girileceğini, Ramazan ayının hayırlar getirmesini diledi. Vali Mustafa Hakan GÜVENÇER Muğla'da göreve başladığı hafta sivil araçla kimse tanımadığı için Fethiye'ye geldiğini, yüzeysel bir keşif yaptığını, olumlu bir görüş elde ettiğini, bu günde aynı sıcak şekilde karşılanmaktan mutlu olduğunu söyleyerek "Ben Fethiye'ye güç almaya, cesaret almaya dair ümitlerimi beslemeye geldim. İyi ki gelmişim. Burada bulunduğum süre içinde herkesin oldukça güzel teşekkür dileklerini gördüm. Kimsenin kendiliğinden kimseye özel bir borcu yoktur. Kardeşlik havasında bir uyum bir mutluluk bir kararlılık varsa çalışanlardan başlayarak her bir Fethiyelinin bunda bir katkısı vardır. Hiç birinizin hiç birimize teşekkür borcu yoktur. Sadece kıymetini bilmeliyiz. Hepimiz Fethiye için sahip olduğu potansiyel'den ve güçten yararlanmalıyız. Özellikle yönetici kademesindeki arkadaşların en büyük görevi bu sese kulak vermeli, bu sesi anlamaya çalışmalı, bu sesten faydalanmalı ve bu sesi kendi enerjisiyle bir sinerjiye bir berekete dönüştürmelidir" dedi. Vali Mustafa Hakan GÜVENÇER konuşmasını şu sözlerle tamamladı. "iyi niyetle saygı kuralları içersinde niyetlerini ve güçlerini birleştirirlerse bu birlikteliğe mutlak surette bereket ihsan edecektir. Sizleri dinlemeye geldim. Muğla'nın küçük profilini yansıtan Fethiye bana fotoğraf verecektir" dedi.

Fethiye hakkında brifing verilmesinin ardından ilçe kamu kurum ve kuruluş müdürleriyle tanıştı. Vali GÜVENÇER, Kaymakamlık ziyaretinin ardından Fethiye Belediyesi'ni de ziyaret etti. Ziyarette Fethiye Belediye Başkanı Behçet SAATCI, yaptığı çalışmalar ve projeler hakkında Vali GÜVENÇER'i bilgilendirdi

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yeni Vali Fethiye'yi Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement