Yeni Yıl Partisinde Işıldayın - Son Dakika
Güncel

Yeni Yıl Partisinde Işıldayın

Yeni Yıl Partisinde Işıldayın

Moda öncülerinin stilleriyle dikkat çekeceği asıl zaman elbette yılbaşı.

17.12.2012 14:01

Yeni yılı partilerde ya da davetlerde karşılamaya hazırlanıyorsanız Zoopa!'nın ışıltılı parti ayakkabıları size şans getirecek.

Parlak bir gelecek için yeni yıla pırıltılı bir ayakkabıyla adım atmak gerektiğini biliyor musunuz? Moda öncülerinin stil sırrı Zoopa!, partilerin aranan isimleri moda öncülerinin yeni yılda da parıldamasına ve şansı yanlarında taşımasına yardım ediyor. Zoopa!'nın lame ve dore tonlarındaki ışıltılı topuklu ayakkabıları, tüm moda öncülerinin yeni yılda stilini tamamlayacak. Lame ve siyah renklerindeki model siyah ya da beyaz kombinlerle mükemmel bir uyum içine girerken, dore ve pembe tonlarındaki model, kırmızı başta olmak üzere tüm canlı renklerin tamamlayıcısı olacak.

Nerede bulabilirim?

Zoopa!, www.zoopa.com.tr adresli sanal mağazasının yanı sıra İstanbul'da Cevahir YKM, Marmara Forum YKM, Galleria YKM, Bayrampaşa İstanbul Forum YKM, ve Ümraniye YKM mağazaları; Ankara'da Kızılay YKM ve Kentpark YKM mağazaları; İzmir'de Konak YKM mağazası; Mersin'de Forum YKM mağazası ve Adana YKM mağazasında satışa sunuluyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yeni Yıl Partisinde Işıldayın - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement