Yeni Yılda Özgün ve Zarif Çizgiler - Son Dakika
Güncel

Yeni Yılda Özgün ve Zarif Çizgiler

Yeni Yılda Özgün ve Zarif Çizgiler

Sabri Özel yeni yılda da özgün ve zarif çizgilerle farkını hissettiriyor.

21.12.2012 13:13

Merak uyandıran detaylar, kombine renkler ve farklı desenlerle bu yıl rahatlık ve şıklığı ön plana çıkaran Sabri Özel, yeni yıl alışverişinizde akla gelen öncelikli marka oluyor...  Yenilikçi tasarımları ile erkek ve kadın giyim modasına yön veren Sabri Özel, benzersiz koleksiyonu ile yılbaşı şıklığınıza damgasını vuruyor.

Sabri Özel mağazalarında onlarca hediye alternatifi, %35 + 10 indirim oranlarıyla sizleri bekliyor…

Şıklık yarışına hazır mısınız?

Sabri Özel; klasikle modern çizgileri birleştirdiği, özel kumaşlardan üretilmiş, birbirinden şık gömlekleri ile iş ve özel yaşamın vazgeçilmezi olan takım elbiselerini yeni sezonda erkek kullanıcılarıyla buluşturuyor. Sabri Özel'in, kesimleri ve kumaşlarıyla son derece şık ve konforlu pantolonları kendinizi iyi hissettirmeye devam ediyor…

Sabri Özel'in Sonbahar Kış Koleksiyonu'nda göze çarpan renkler, erkek ve kadın giyiminin vazgeçilmez tonlarından oluşuyor. Siyah, koyu lacivert, füme, nefti, haki, gri tonları ve camel modellerde kullanılan ana renkler arasında...

Yılbaşı Gecesi Üşümemek İçin

Gece boyu severek giydiğiniz şifon elbisenizi kalın çoraplar ve Sabri Özel hırkalarınızla tamamladınız, şimdi hırkanızı çıkararak geceye de hazırsınız. Pantolon ya da şort giymeyi daha çok seviyorsanız ipek gömlek üzerine giyeceğiniz trikolarınızı belinize ince bir kemer takarak modernize edebilir gecenin hareketine eğlence katabilirsiniz.

Daha şık, daha fit bir görünüm

Sabri Özel'in kalıp sisteminde yapılan değişiklikler sayesinde, erkekler daha fit bir görünüme kavuşuyor. Ekose çizgili gömlekler, koton karışımlı trikolar, likralı takımlar, tek ceketlerle kombinlenen chino ve jean pantolonlar, tarzı olan Sabri Özel erkeklerini bu kış da mest etmeye aday. Genç ve öncü stillerden ilham alınarak hazırlanan koleksiyon yenilikçi kombinlerle yaratıcılığın sınırlarını zorluyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yeni Yılda Özgün ve Zarif Çizgiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement